Celebrity News

Slomila mu je srce i naterala ga da je PRECRTA: Ovo je Mina, ćerka Aleksandra Berčeka, i evo šta je učinila ocu (FOTO)

Autor: | 26/02/2023

Ćerka Aleksandra Berčeka sekirala je oca u mladosti

Slomila mu je srce i naterala ga da je PRECRTA: Ovo je Mina, ćerka Aleksandra Berčeka, i evo šta je učinila ocu (FOTO)

Od četvoro dece koliko ima poznati glumac, ćerka Aleksandra Berčeka bila je najveći razlog da se o njegovoj porodici piše u medijima. Najveći povod dala je još davne 2009. godine kada se nalazila među glavnim vestima u tabloidima zahvaljujući venčanju sa reperom Skajem Viklerom.

Instagram

 

U to vreme ćerka Aleksandra Berčeka imala je dvadeset godina i „do ušiju“ se zaljubila u popularnog muzičara Đorđa Miljenovića, poznatijeg kao Skaj Vikler. Venčali su se ubrzo po upoznavanju, a šta misli o ćerkinoj odluci Aleksandar Berček je pokazao time što se nije pojavio na njenoj svadbi. 

‒ Mina je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu i ne želim da se od našeg venčanja pravi cirkus u koji će protiv svoje volje biti uključeni članovi porodice i neki prijatelji koji to ne žele ‒ govorio je muzičar.

Pročitajte: Sve ove godine vam je pred očima, a niste znali da je sin Aleksandra Berčeka: Pogledajte ko je poznati naslednik glumca (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Ta ljubav ipak nije potrajala, pa se ispostavilo da je slavni glumac bio u pravu što ovom braku nije poklonio svoju naklonost. Ćerka Aleksandra Berčeka razvela se od Miljenovića posle samo nekoliko meseci ipovukla se u svojevrsnu ilegalu. Skaj Vikler je 2020. postao član benda „Monx“, koji je okupio Željko Mitrović. Sa glumicom Anđelom Stamenković dobio je ćerku kojoj su dali nesvakidašnje ime – Strela, a ljubavnu sreću napokon je pronašao u zagrljaju Nastasje Bodiroge. 

Komentari (1)

Loading
В. В.

14:09 01.03.2023

Колико је незрела (то не значи да није интелигентна) показала је самим чином не консултовања са оцем, а сад кад је ударила задњицом у ледину није јој ништа дошло у главу. Сад кажњава саму себе, а тиме и оца коме то није лако да гледа. А репер иде из везе у везу, из брака у брак. Дечко тако схвата живот. Уз пут ће им правити децу а оне ће их гајити, зато и бира девојке из имућних породица. Девојко, нађи доброг психотерапеута да ти помогне и врати се себи. Реповање није музика нити то може бити, као што ни он не може бити поуздан супруг. За почетак загрли оца.