Celebrity News

Istina o mojoj maćehi Snežani: Sin ginekologa Vanje prvi put u javnosti, SAD JE JASNO kako se Đurišićka ponaša prema njemu! (FOTO)

Autor: | 26/02/2023

Sin Vanje Miloševića do sada nije bio poznat javnosti

Istina o mojoj maćehi Snežani: Sin ginekologa Vanje prvi put u javnosti, SAD JE JASNO kako se Đurišićka ponaša prema njemu! (FOTO)

Pevačica Snežana Đurišić godinama je u skladnoj vezi sa uglednim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem. Par uprkos raznim medijskim naslovima o prevarama, svađama, vanbračnoj deci uspeva da odoli svim preprekama koje im se nađu na putu, ali još neke teme ostale su nepoznate kada je ovaj dvojac u pitanju. Na primer, bivša porodica ginekologa nije tako dobro poznata javnosti, a sin Vanje Miloševića iz prvog braka slučajno se našao na jednoj fotografiji na društvenim mrežama.

ATA Images

 

Naime, na društvenoj mreži Tik-tok osvanula je fotografija sa jednog porodičnog slavlja na kojoj možemo videti kako izgleda Sale, stariji sin Vanje Miloševića. Ono što su mnogi pratioci odmah primetili jeste da Sale dosta liči na svog oca, pa su čak i plave oči iste Vanjine.

Pročitajte: Odvojila me je od žene i sina, UNIŠTILA MI JE ŽIVOT: Dramatična ispovest o Snežani Đurišić, posle ovih reči ništa neće biti isto

printscreen

 

Sin Vanje Miloševića i Snežana Đurišić navodno su u veoma dobrim odnosima a pevačica ga je prihvatila kao da je njeno dete. Sale uzvraća te simpatije, brzo je prihvatio Snežanu kao Vanjinu partnerku i svi funkcionišu kao skladna porodica.

Komentari (0)

Loading