Celebrity News

Tek što se razvela od Momčila Otaševića, Jelena objavila da ima NOVOG PARTNERA: Jake žene brzo nastave dalje

Autor: | 27/02/2023

Razvod Jelene Perčin još uvek je goruća tema

Tek što se razvela od Momčila Otaševića, Jelena objavila da ima NOVOG PARTNERA: Jake žene brzo nastave dalje

Goran Katić

Razvod Jelene Perčin i glumca Momčila Otaševića odjeknuo je nedavno regionalnom javnošću, a glumica sada navodno već ima projekat koji će joj odagnati misli sa turbulencija u privatnom životu. Naime, hrvatski šou program "Zvijezde pjevaju" u novoj sezoni angažovao je upravo Jelenu koja je, kako stoji u saopštenju produkcije, jedno od bitnijih pojačanja u emisiji. Prelepa glumica imaće i svog partnera u šouu čije ime još nije poznato.

Mirko Savović

 

Otkako je usledio razvod Jelene Perčin glumica se nije oglašavala u javnosti pa će ovo biti prvi povod za njenu prisutnost u javnom prostoru. Razvod Jelene Perčin i Momčila Otaševića šokirao je javnost jer se njihov brak sklopljen 2018. godine činio skladnim a svakako ga je obogatilo troje dece koliko su u njemu zajedno dobili.

Pročitajte: Više ne žele da se kriju! Momčilo Otašević objavio fotku kako se ljubi sa prelepom koleginicom i sve potvrdio (FOTO)

Profimedia

 

- Potrebno je puno žrtve i organizacijskih sposobnosti da bi se uskladilo troje dece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Deca rastu i neću im uvek biti toliko potrebna, ali sad me zaista trebaju i želim biti tu za njih. Naravno, onda se moraš i nečega odreći, ali sam sigurna da ću se vratiti na set čim za to dođe vreme - rekla je svojevremeno Jelena.

Komentari (0)

Loading