Celebrity News

Više ne žele da se kriju! Momčilo Otašević objavio fotku kako se ljubi sa prelepom koleginicom i sve potvrdio (FOTO)

Fotografija Momčila Otaševića ne prestaje da se komentariše

Više ne žele da se kriju! Momčilo Otašević objavio fotku kako se ljubi sa prelepom koleginicom i sve potvrdio (FOTO)

Mirko Savović

Nakon što je odjeknula vest da se razvodi od glumice Jelene Perčin, crnogorski glumac Momčilo Otašević više nego ikada je u centru medijske pažnje. Svaki njegov korak se prati i svaki detalj analizira sa posebnom pažnjom, te ne čudi činjenica što je najnovija fotografija Momčila Otaševića na kojoj nežno ljubi lepu koleginicu dodatno podgrejala navode o njegovoj prevari.

Naime, već neko vreme kao glavni krivci raspada petogodišnjeg braka iz kojeg Jelena i Momčilo imaju ćerku Mašu i sina Jakšu, navode se glumac i njegova prelepa koleginica Ana Uršula Najev, sa kojom je on osvanuo na društvenim mrežama u veoma prisnom odnosu.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna - Momčilo Otašević uslikan u jutarnjim časovima SA NJOM, sada je jasno otkud iznenadni razvod (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @luce_i_janko

Kako je i suprugu od koje se razvodi upoznao na snimanju jedne serije, mnogi su povezali da je upravo njihov zajednički rad na seriji "Kumovi" u kojoj Ana igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, biila ključni momenat gde su sevnule varnice i gde se navodno rodila ova romansa.

Pročitajte: ONA im je uništila brak - Momčilo Otašević PREVARIO ŽENU sa GLUMICOM koju svi znate, Jeleni srce slomljeno i neće da oprosti (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SERIJE.HR 🎥 (@serije.hr)

Iako je Ana Uršula Najev oštro demantovala navode da bilo kakve veze ima sa krahom njihovog braka i negirala spekulacije da je u vezi sa crnogorskim zavodnikom, fotografija Momčila Otaševića sa koleginicom bez obzira na to što je nastala na snimanju pomenute serije, izazvala je nova šuškanja na ovu temu i mnogi su mišljenja da su emocije vidne.

Takođe nikome nije moglo da promakne i to da glumački partneri i dalje dosta vremena van seta provode zajedno kao i da su veoma prisni uprkos pričama koje kruže.

Komentari (1)

Loading
Sofi

13:20 20.02.2023

Podrska za Jele ! Da su kolege slozne, pa da buduce uloge trazi na drugom mestu !