Celebrity News

Sin Nebojše Dugalića je STRAŠAN DASA i gledate ga na televiziji: Evo zašto je ocu SLOMIO SRCE i kakav odnos danas imaju (FOTO)

Sin Nebojše Dugalića doneo je odluku koja mu je obeležila život

Sin Nebojše Dugalića je STRAŠAN DASA i gledate ga na televiziji: Evo zašto je ocu SLOMIO SRCE i kakav odnos danas imaju (FOTO)

Sin Nebojše Dugalića, Bogdan, odabrao je da bude izuzetak u moru dece, čiji su roditelji glumci, i krene potpuno drugačijim putem. Iako su i Nebojša i njegova supruga po profesiji glumci, Bogdan je odabrao nešto drugačiji put, pa ipak, od umetnosti nije mogao pobeći.

Sin Nebojše Dugalića naime, veoma je uspešan pijanista, a o njegovom talentu domaći i svetski mediji neprekidno pišu, zbog čega se u oku ponosnog oca često zasija po koja suza radosnica. Nedavno je Bogdan osvojio čak dve međunarodne nagrade, a ponosni otac radost je podelio sa svojim pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Nebojša Dugalić otvorio dušu - Učiniću sve da mi deca ne budu glumci

 

 

- Samo da podelimo radost! Dve nagrade na međunarodnom takmičenju ‘Maj Lind’ u Helsinkiju, Finska. Nagrada za najbolje izvođenje kamernog dela i drugo mesto u finalu - napisao je glumac, a brojne kolege čestitale su mu na sinovljevom uspehu.

Na fotografijama koje je glumac objavio još jedan detalj privukao je pažnju javnosti. Visok, crn, zgodan, sin Nebojše Dugalića, pobrao je brojne komplimente, a najveći u moru napisanih je da je on očeva slika i prilika.

 

 

Komentari (0)

Loading