Celebrity News

Bila je LEPOTICA za kojom su uzdisali svi, a sad... Evo šta su godine i BOLEST učinili sa Rubi, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Barbara Mori iz serije Rubi danas izgleda ovako

Bila je LEPOTICA za kojom su uzdisali svi, a sad... Evo šta su godine i BOLEST učinili sa Rubi, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Meksičke telenovele krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina bile su jako popularne u Srbiji, pa tako ne postoji osoba koja nije odgledala bar jednu epizodu, a među popularnim serijama koje su gledaoce prikivale uz male ekrane i bile jedna od glavnih zabava čitavih porodica koje su sa nestrpljenjem čekale šta će se sledeće dogodi jesu Kasandra, Esmeralda. Zlobnica i druge. Glavne glumice su uglavnom bile prave lepotice koje su nekima bile i idoli, a jedna od njih svakako je i Barbara Mori iz serije Rubi koja nikoga nije ostavljala ravnodušnim.

Ulogu fatalne i zlobne zavodnice Barbara je maestralno odigrala. a mnogima je mišljenje o protagonisti Rubi bilo na granici između ljubavi i mržnje, međutim da meksička lepotica nimalo nije slična junakinji koja ju je proslavila može se zaključiti osvrtom na njen "Instagram" profil.

Pročitajte: Sećate li se fatalne Rubi? Danas je baka i to vrlo privlačna (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Danas četrdesetčetvorogodišnja Borbara Mori iz serije Rubi, posvećena je supruga, majka, a rano se ostvarila i kao baka kojoj ova životna uloga nimalo ne smeta da i dalje izgleda zanosno, te da mami uzdahe muške populacije svojom mladolikošću i predivnom energijom.

Pročitajte: Sećate li se zavodnice zbog koje su mnogima klecala kolena? Evo kako danas izgleda fatalna Rubi (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Realni život, baš kao i njen fiktivni, nije je mazio. Glumica je prošla kroz tešku borbu sa zdravstvenim problemima, sa nepunih 30 godina suočila sa karcinomom dojke, ali je na svu sreću uspela da pobedi opaku bolest iako borba nije bila nimalo laka.

- Jako je teško izgovoriti: 'Da, imala sam rak'. Bog me je, iz nekog razloga, stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje - izjavila je sa osmehom  jednom prilikom za medije.

Pročitajte: Pamtite ga kao frajera zbog kog je Rubi ostavila Alehandra - Evo kako danas izgleda latino zavodnik, Sebastijan Rulji (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Što se tiče Barbarinog ljubavnog života, glumica je bila u braku sa Kenetom Rajom Sigmanom, američkim igračem bejzbola, međutim, ta romansa nije potrajala, a nakon godinu dana odlučili su da je vreme za razvod. Kako prenose tamnošnji mediji, ona je trenutno u vezi sa meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom kog je upoznala 2013. godine i pored kog "cveta" od sreće što se može zaključiti na osnovu njenih fotografija koje mahom obiluju komentarima u superlativu i svi se slažu da Barbara Mori iz serije Rubi izglega bolje nego ikad.

Komentari (0)

Loading