Celebrity News

Svaki dan je bila na televiziji, a sada je ne biste prepoznali: Pogledajte kako danas izgleda Madam Piano, zub vremena ja tako surov (FOTO)

Kako danas izgleda Madam Piano pitaju se mnogi

Svaki dan je bila na televiziji, a sada je ne biste prepoznali: Pogledajte kako danas izgleda Madam Piano, zub vremena ja tako surov (FOTO)

Kako danas izgleda Madam Piano, pevačica koja je početkom dvehiljaditih bila na vrhu muzičke karijere. Zavidnim vokalom osvojila je srca publike, a hit koji je zasigurno obeležio njenu karijeru je duet sa Frankom Masijem "Enternal love". Ipak, u jeku popularnosti Madam Piano se povlači sa muzičke scene, a domaća javnost godinama o njoj nije znala gotovo ništa.

 

 

Od 1991. godine do 2003. svi smo uživali u vokalu Madam Piano, a onda je ona odlučila da se povuče. Iako je 2011. godine najavila povratnički album, za nju je domaća javnost ponovo čula tek 2012. kada je izašla knjiga "Odiseja 2012" koju je napisala sa Aleksandrom Imširagićem. Tada je javnost saznala za njen pseudonim Nia Nedeljković kao i za njenu novu profesiju.

Pročitajte: Bila je LEPOTICA za kojom su uzdisali svi, a sad... Evo šta su godine i BOLEST učinili sa Rubi, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

 

 

Naime, Madam Piano diplomirala je astrologiju na univerzitetu "Johannes Kepler" i danas je profesionalni astrolog.

Kako danas izgleda Madam Piano, odnosno Nia Nedeljković, mnoge je zanimalo, a ona s vremena na vreme da odgovor na to pitanje objavom nove fotografije na svojim mrežama.

 

 

Komentari (0)

Loading