Celebrity News

Gledali ste je na televiziji, niste znali da je OVA GLUMICA supruga Mikija Manojlovića: Sinoć su izašli zajedno u provod (FOTO)

Supruga Mikija Manojlovića promenila je glumcu život

Gledali ste je na televiziji, niste znali da je OVA GLUMICA supruga Mikija Manojlovića: Sinoć su izašli zajedno u provod (FOTO)

Boško Karanović

Svečana premijera filma "Indigo Kristal” održana je sinoć u Beogradu, a članovi autorske i glumačke ekipe poklonili su se posetiocima koji su došli da ih podrže u ovom ostvarenju. Pored brojnih poznatih lica u publici se našla i supruga Mikija ManojlovićaTamara Vučković koja se na ovom događaju pojavila u društvu glumca.

Kako se u javnosti ne pojavljuju često zajedno, a i kada do toga dođe ne eksponiraju se preterano pred kamerama, supružnici ni sinoć nisu napravili izuzetak, te na crvenom tepihu nisu pozirali, međutim fotoreporteri uspeli su da zabeleže kadrove dok su uživali u pomenutom filmu.

Pročitajte: Posle burnog kraha braka u život mu je ušla ona! Upoznajte Tamaru 20 godina mlađu suprugu Mikija Manojlovića (FOTO)

Ata Images

 

Vidno raspoloženi i nasmejani, supruga Mikija Manojlovića i glumac oduševili su prisutne pozitivnom energijom i odličnim raspoloženjem, a opšti utisak koji su na sve ostavili jeste da savršeno idu jedno uz drugo. 

Inače, Tamara je druga supruga čuvenog glumca koji je pre nje pred oltar stao sa koncert majstorom Iskrom Uzelac sa kojom ima ćerku Čarnu. Nakon razvoda sreću je pronašao pored dve decenije mlađe Tamare, upravnice Jugoslovenskog dramskog pozorišta. U braku su od 1992. godine, a razlika u godinama, nikad im nije predstavljala problem. 

Pročitajte: Gledali smo je u omiljenom domaćem filmu, a nismo znali da je ćerka Mikija Manojlovića - Ovo je tajanstvena Čarna (foto)

Ata Images

 

Detalji iz njihove ljubavne priče malo su poznati javnosti, a Miki je u jednom od retkih intervjua o privatnom životu otkrio zašto mu je susret sa Tamarom bio sudbonosan.

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu ‘Zločin i kazna’. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina - ispričao je Miki Manojlović jednom prilikom za naš magazin i dodao:

Pročitajte: Miki Manojlović o svom nasledniku: mogu da dam savet, ali ništa ne vredi dok to ne prođe sam!

Petar Đorđević

 

- Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - rekao je on tom prilikom o supruzi sa kojom ima sina Ivana, a o kom takođe, ne priča previše u javnosti.

Komentari (0)

Loading