Celebrity News

Bio je tako sladak, a sada… Duga kosa, izmoreno lice, godine nisu bile milosrdne: Evo kako danas izgleda Nemanja Stevanović (FOTO)

Autor: | 08/03/2023

Izgled Nemanja Stevanovića drastično je izmenjen

Bio je tako sladak, a sada… Duga kosa, izmoreno lice, godine nisu bile milosrdne: Evo kako danas izgleda Nemanja Stevanović (FOTO)

Andreja Damnjanović

Kada se davne 2007. godine pojavio u muzičkoj emisiji "Zvezde Granda", pevač Nemanja Stevanović bio je je jedan od zapaženijih takmičara. Na njegove vokalne sposobnosti i samu pojavu pripadnice ženske populacije nisu mogle ostati ravnodušne, muzički znalci predviđali su mu sjajnu karijeru, a osim popularnosti koji je ostvario učešćem u pomenutom takmičenju, pevač se zajedno sa koleginicom Silvijom Nedeljković, okušao i kao voditelj talent šoua. Odluka da se oproba i u jednom rijaliti programu, može se reći umnogome je uticala na njegovu karijeru koja tada samo što je krenula uzlaznom putanjom, te ga je nakon izlaska u "stvarni svet" dočekala vest o otkazu u "Grandu". Jedno vreme on se povukao iz javnosti i posvetio porodici, supruzi Jeleni i ćerkici Maši, međutim karijeru nije u potpunosti zapostavio, nastavio je da se bavi pevanjem, a sada je svoje brojne fanove odlučio da obraduje novom pesmom čime se pohvalio na "Instagramu". Pored novosti koja je naišla na oduševljenje njegove publike, novi imidž i izgled Nemanje Stevanovića nije prošao nezapaženo.

Drastična promena na koju se pevač odlučio ovih dana je jedna od glavnih tema komentarisanja na društvenim mrežama i mnogi su iznenađeni budući da je od prvog pojavljivanja negovao isti imidž.

Pročitajte: Dragana Balerina napravila je haos svom bivšem dečku Nemanji! Danas je udata za OVOG frajera, promenila je prezime i EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Naime, pevač je pustio kosu i bradu te ga je retko ko u prvi mah i prepoznao, pa rokerski look i izgled Nemanje Stevanovića naišao je na podeljene komentare. Dok su jedni oduševljeni velikom promenom te komentarišu kako je ovo pun pogodak i pravo osveženje, oni koji nisu pobornici duge kose kod muškaraca smatraju da podseća na pustinjskog čoveka, te da mu mnogo bolje pristaje kratka, uredna frizura.

Bilo kako bilo, o ukusima se ne raspravlja, a na Nemanji je evidentno da je prepun samopouzdanja.

Komentari (1)

Loading
Maaj

09:43 11.03.2023

Po meni, PUN POGODAK. Odlicno izgleda, zelim mu puno uspeha. Farma ga je ukanalila, nadam se da ce postici uspeh Koji zasluzuje.