Celebrity News

Ti si ZLA zaova! Snimljen razgovor Snežane Đurišić sa sestrom doktora Vanje, pogledajte kako se ta žena ponaša prema njegovoj porodici

Sestra Vanje Miloševića je poznata voditeljka

Ti si ZLA zaova! Snimljen razgovor Snežane Đurišić sa sestrom doktora Vanje, pogledajte kako se ta žena ponaša prema njegovoj porodici

Sestra Vanje Miloševića i zaova Snežane Đurišić javnosti je veoma poznata. Naime, reč je o voditeljki Vesni Milanović, koju je Snežana upoznala daleko pre svog izabranika. Iako se godinama poznaju i sarađuju, odnos im je sada nešto intenzivniji. Šta o sestri svog izabranika misli Snežana je iznela i javno.

‒ Vesna, ti si jedna lepotica, najbolja drugarica, zla zaova obožavana, divna novinarka ‒ rekla je Snežana zaovi pred snimanje emisije „Zvezde Granda Specijal“.

Pročitajte: Dokle ide TVOJE ZLO - Evo šta se dešava u kući Snežane Đurišić, uplakana se oglasila i sve priznala (FOTO)

 

 

‒ Vesna Milanović se šminka, a Snežana Đurišić se frizira. I onda Vesna kaže: „Šta hoćeš, Snežana, da ti nisam dala svog brata ne bi danas bila srećna“ ‒ prepričao je voditelj Siniša Medić u emisiji, što je sestra Vanje Miloševića potvrdila i istakla da je Snežana zbog nje lepa, nasmejana i da zrači.

Snežana zaovi nije ostala dužna, a njen odgovor publika je glasno ispratila aplauzom:

‒ Sve je kako kažeš, međutim i brat ti je nasmejan, šta ćemo sad.

Da su dugogodišnje saradnice sada bliskije nego ikada jasno je i po fotografijama na kojima često nasmejane poziraju na mrežama.

 

 

 

Komentari (0)

Loading