Celebrity News

Dokle ide TVOJE ZLO: Evo šta se dešava u kući Snežane Đurišić, uplakana se oglasila i sve priznala (FOTO)

Ljubav Snežane Đurišić i Vanje Miloševića na novom je ispitu

Dokle ide TVOJE ZLO: Evo šta se dešava u kući Snežane Đurišić, uplakana se oglasila i sve priznala (FOTO)

Iz nekog razloga ljubav Snežane Đurišić i Vanje Miloševića posebno je zanimljiva javnosti i medijima, koji ne prestaju da "čačkaju" po intimi pevačice i ginekologa ne bi li nešto više o njihovom odnosu saznali. U početku estradna umetnica pristala je javno da govori o svojim emocijama prema doktoru, ali sve češći, izvrnuti iz konteksta, naslovi naveli su je da svoju intimu nadalje skriva.

Pročitajte: Snežana Đurišić se ošišala do glave! Evo kako izgleda, fanovi je ne prepoznaju (FOTO)

Boško Karanović

 

Od toga trena ljubav Snežane Đurišić i Vanje Miloševića postala je tajna, a baš tada sve druge teme vezane za pevačicu i njen privatan život isplivale su na površinu. Između ostalog, nedavno se po tabloidima pisalo da je kao članica žirija u muzičkom takmičenju Zvezde Granda ona od kandidata i njegove porodice tražila mito. Navodno, majka jednog od takmičara koji je ispao, sve je za medije ispričala, na šta je Snežana prvobtno ostala nema.

Pročitajte: Snežana mi se sveti preko deteta, neću više da ćutim: Optužbe na račun Đurišićke stigle od najbližeg, teške reči

Boško Karanović

 

Nije želela Đurišićka na tu temu da se izjašnjava, ali kako su naslovi postali sve izražajniji i ozbiljno su počeli da utiču na njen kredibilitet kao istaknutnog umetnika odlučila je da se oglasi.

- Aman ljudi, gde i dokle ide vaše zlo? - napisala je Snežana na "Instagramu".

Pročitajte: Vreme je da se sve sazna: Snežana Đurišić posle 45 godina otkrila VELIKU ISTINU o svom braku

Instagram

 

Još jedan težan period nastupio je za pevačicu, ali nesumnjamo da će se kao iz svega ostalog ona izvući uzdignte glave, izneti istinu na čistac a sve uz pomoć, ljubav i podršku emotivnog partnera koji je i u najgorim danima bio uz nju. 

Komentari (1)

Loading