Celebrity News

Suzana Mančić zavijena u crno: TRAGIČNE VESTI su je zatekle na snimanju, svi joj izražavaju saučešće

Sestra Suzane Mančić preminula

Suzana Mančić zavijena u crno: TRAGIČNE VESTI su je zatekle na snimanju, svi joj izražavaju saučešće

Sestra Suzane Mančić nažalost je preminula, a ovu tužnu vest voditeljka je podelila sa prijateljima na društvenoj mreži Instagram i od drage osobe se oprostila uz bolnu poruku.

- Šou mora da se nastavi... Znate li kako izgleda život nas koji smo u show bussinesu ? Tu je frizura, tu je šminka, šljokice sjaje pod reflektirima, osmehujemo … Ali ne postoji šminka za tugu u očima. Juče sam snimila tri emisije, a duša mi je plakala jer sam znala da neko meni blizak i drag, odlazi zauvek. Moja sestra Dušica. Amin - napisala je Suzana ne tajeći da se oseća jako loše povodom tragedije koja je zadesila porodicu.

Pročitajte: Osušila se Suzana Mančić - Smršala je 15 kilograma, fotografija zabrinula javnost! Pogledajte kako izgleda (FOTO)

Reči utehe i podrške ne prestaju da se nižu na njenom profilu gde je objavila tužne vesti, a voditeljka je zahvalna svima što su u ovom teškom trenutku uz nju i njenu porodicu. 

Bile su veoma bliske, sestra Suzane Mančić bila joj je velika podrška, te je čitava porodica neutešna nakon njenog iznenadnog odlaska.

Komentari (0)

Loading