Celebrity News

Prati ga svuda u stopu! Ovo je žena koja je posle smrti supruge ušla u život Ljubivoja Ršumovića: Pogledajte prve zajedničke fotografije

Supruga Ljubivoja Ršumovića bila je njegov najveći oslonac

Prati ga svuda u stopu! Ovo je žena koja je posle smrti supruge ušla u život Ljubivoja Ršumovića: Pogledajte prve zajedničke fotografije

ATA Images

Supruga Ljubivoja Ršumovića, Nataša, bila je njegova najveća podrška tokom zajedničkog života. Podarila mu je tri sina i zajedno su dočekali unuke, a onda ga je 2016. godine zauvek napustila.

Njihova ljubav otpočela je 1958. godine, kada su se kao brucoši upoznali na fakultetu. Supruga Ljubivoja Ršumovića, tvrdi pesnik, bila je najlepša među studentkinjama:

Pročitajte: Branko, Mihailo i Vuk - Ovo su sinovi Ljubivoja Ršumovića, iznenadićete se čime se bave

Privatna Arhiva

 

- Nataša je bila ponajlepša na našoj grupi jugo-svetske književnosti, tako da mi je bilo normalno da bude moja devojka. Moja samouverenost je tada bila ogromna, pa smo se već kao brucoši zavetovali da ćemo se venčati kad diplomiramo i da ćemo imati "tovar dece". Taj tovar dece se sveo na trojicu sinova, Bogu hvala, lepih na Natašu i samouverenih na mene - rekao je svojevremeno za "Informer".

Iako ga je napustila i već sedam godina nije sa njim, uspomena na Natašu živi kroz sinove i unuke. Ipak, kako samoća nije za njega u život Ljubivoja Ršumovića uselila se jedna Gordana.

Pročitajte: Priroda leči bez reči - Ljubivoje Ršumović otkrio porodični recept za povišen šećer i holesterol

Instagram

 

Naime, na njegovom "Instagramu" česte su fotografije na kojima mu društvo pravi izvesna Goca. Iako o njoj nikada nije govorio za medije, jasno je da mu je veliki prijatelj, da mu ispunjava dane i pravi društvo, kako nikada ne bi bio usamljen. Njegovi pratioci u komentaru je često hvale, a njegovi sinovi je dobro poznaju i sa njom neretko provode vreme.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading