Celebrity News

Duga tamna kosa je prošlost: Severina se OŠIŠALA do glave i ofarbala u plavo, javnost se šokirala! Evo kako joj stoji (FOTO)

Severinina frizura više nije ista, fotografija je šokirala sve

Duga tamna kosa je prošlost: Severina se OŠIŠALA do glave i ofarbala u plavo, javnost se šokirala! Evo kako joj stoji (FOTO)

Hrvatska muzička zvezda Severina Vučković izuzetno vodi računa o svom izgledu, pa nije ni čudo što je mnogi smatraju jednom od najlepših žena. Iako je godinama ostala verna dugoj, tamnoj kosi, Severinina frizura je na fotografiji koja je nedavno ugledala svetlost dana totalno drugačija. 

Pročitajte: Modni okršaj o kome se priča - Severina i Nevena Božović ponele vodeći trend ovog proleća! Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Instagram

 

Naime, na društvenoj mreži „Instagram“ osvanula je fotografija sa početka njene karijere, a najveću pažnju korisnika ove platforme privukla je Severinina frizura koja se potpuno razlikuje od ove na koju smo navikli. Naime, kratka frizura stilizovana po uzoru Merilin Monro koja je tada bila veoma popularna svedoči da je slavna pevačica uvek išla u korak sa trendovima, a osmeh koji je na slici krasi i danas je njen zaštitni znak.

Pročitajte: Posle toliko godina VRATIO SE U NJEN ŽIVOT - Severina je sve potvrdila na Instagramu, OVAKO JE BOLJE ZA SVE FOTO

U odnosu na to kako je izgledala na početku karijere, evidentno je da je došlo do određenih promena što je i očekivano, međutim, Severinina frizura naišla je mahom na pohvalne komentare i mnogi su pevačici predložili da se osmeli i vrati stari imidž. 

Komentari (0)

Loading