Celebrity News

Posle toliko godina VRATIO SE U NJEN ŽIVOT: Severina je sve potvrdila na Instagramu, OVAKO JE BOLJE ZA SVE (FOTO)

Pomirenje Severine Vučković i Petra Trbovića izazvalo je opšte oduševljenje

Posle toliko godina VRATIO SE U NJEN ŽIVOT: Severina je sve potvrdila na Instagramu, OVAKO JE BOLJE ZA SVE (FOTO)

Poput svake velike zvezde, pevaćica Severina Vučković oko sebe ima pažljivo odabran tim saradnika koji je u stopu prate, drže određene stvari pod kontrolom i njena su desna ruka, međutim poslovni izazovi i teško breme popularnosti često dovodi do narušenih međuljudskih odnosa, te su neke od pevačicinih dugogodišnjih prijateljstava i saradnji okončane, što je slučaj i sa stilistom sa kojim je sarađivala punih dvanaest godina, a sada je po svemu sudeći došao trenutak da usledi pomirenje Severine Vučković i Petra Trbovića

- Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njen stilista čak 12 godina. U poslednje vreme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida saradnje došlo je tokom planiranja njene turneje. Trebalo je da radim kostimografiju, ali sam, što privatno, što poslovno, iz pomenutih razloga odlučio da se povučem. Radujem se novim saradnjama i projektima, a Severini želim i dalje mnogo poslovnog uspeha i još više privatne sreće - rekao je za "24sata.hr" pre nekoliko godina Trbović.

Pročitajte: To joj nije prvi put… Potresno oglašavanje Severinine majke Ane o tuči sestara, ove reči kidaju dušu

 

 

Pričalo se tada po kuloarima da je svemu kumovao Severinin tadašnji suprug Igor Kojić, što nikada nije zvanično potvrđeno, a do prekida ove divne saradnje na iznenađenje mnogih došlo je uoči njene velike regionalne turneje "The Magic Tour" 2019. godine.

Pročitajte: MRZE SE, ali liče jedna na drugu! Ovo je Severinina sestra Marijana zbog koje je danas uhapšena (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Da su sada odlučili da zakopaju ratne sekire, te da sve nesuglasice ostave po strani kristalno je jasno postalo nakon fotografija i video zapisa nastalim za editorijal hrvatske "Lepote i Zdravlja", a pomirenje Severine Vučković i Petra Trbovića izazvalo je brojne pozitivne komentare što i ne čudi ako uzmemo u obzir mišljenje mnogih da ju je upravo on najbolje stilizovao te da ima velikog udela što Seve danas važi za modnu ikonu.

Pomenuti njihov susret prilikom kog su se vrlo srdačno pozdravili i zagrlili po mnogima je najava ponovne saradnje koja je nekada bila i te kako uspešna.

Komentari (0)

Loading