Celebrity News

Da li prepoznajete dečaka sa fotografije? Sad je jedan od najbogatijih na estradi, ženio je samo lepotice, obožavate ga (FOTO)

Fotografija Žike Jakšića iz mladosti privukla je veliku pažnju

Da li prepoznajete dečaka sa fotografije? Sad je jedan od najbogatijih na estradi, ženio je samo lepotice, obožavate ga (FOTO)

Autor i voditelj popularnog muzičkog šou programa "Nikad nije kasno", samo što nije zagazio u sedmu deceniju života, što bi retko ko rekao ako uzmemo u obzir vedar duh i pozitivnu energiju koje iz nedelje u nedelju vernoj publici prenosi putem malih ekrana. Nesumnjivo je godinama unazad postao jedno od omiljenih Tv lica, a kako je izgledao kao mladić, pokazuje retka fotogradfija Žike Jakšića iz mladosti koja je privukla izuzetnu pažnju u javnosti.

Rođen je u Aleksandrovcu gde je završio osnovnu i srednju školu, a pravo ime mu je zapravo Saša. Nadimak Žika, koji je u njegovom slučaju izveden od glagola živčan, dobio je u mladosti jer se često živcirao zbog nepravde.

Pročitajte: Došlo vreme da i javnost sazna - Ovo je užasna tajna Žike Jakšića zbog koje ga je ostavila Dajana Paunović! (FOTO)

printscreen

 

U osnovnoj školi bio je vukovac i đak generacije, a da je oduvek bio sportski tip govori činjenica da bio prvak Srbije u stonom tenisu kao i skijanju za juniore, čemu svedoči i fotografija Žike Jakšića iz mladosti sa jednog od takmičenja.

Muzikom je počeo da se bavi još u Aleksandrovcu gde je prvo išao na časove klavira. Sve je počelo kada mu je za odličan uspeh u školi, otac kupio bas gitaru.

Pročitajte: VENČANJE Žike Jakšića - Kumuje Saša Popović, mlada je LEPA KAO SAN, a tek da joj vidite venčanicu! Vreme sreće (FOTO

ATA Images

 

Tada je počeo da svira u jednom omladinskom rok bendu gde je prvi put počeo da zarađuje novac, a kasnije je svirao kao bas gitarista u grupi “Ritam srca” koja je postojala do 2001. godine. Sa ovim bendom snimio je tri studijska albuma, a izdvojile su se pesme "Jovana", "Čija li si, čija, prelepa Marija" i "Ja hoću sad".

Komentari (0)

Loading