Celebrity News

Došlo vreme da i javnost sazna: Ovo je užasna tajna Žike Jakšića zbog koje ga je ostavila Dajana Paunović! (FOTO)

Emotivni život Žike Jakšića buran je

Došlo vreme da i javnost sazna: Ovo je užasna tajna Žike Jakšića zbog koje ga je ostavila Dajana Paunović! (FOTO)

Nakon što je sa Sašom Popovićem osnovao Grand i doživeo neverovatan uspeh Žika Jakšić postao je jedan od najpoželjnijih muškaraca estrade. Ako se uzmu u obzir istraživanja po kojima su moć i bogatstvo najveći afrodizijaci, pripadnicama lepšeg pola ne može se ni zameriti što su sve do jedne priželjkivale da se nađu u Žikinom društvu, a pojedinima je čak pošlo za rukom da se duže vreme tu i zadrže. Dajana Paunović jedna je od onih koje su pale na šarm voditelja. Atraktivna plavuša učinila je emotivni život Žike Jakšića još interesantnijim i bogatijim, nakon venčanja podarila mu je sina Dušana, nažalost, poput Jakšićevog prvog braka i drugi se neslavno završio, a razlog za to dugo je bio nepoznat medijima.

Pročitajte: Da li vam je lepša od Dajane? Pogledajte jedinu fotografiju prve žene Žike Jakšića, evo u kakvom su danas odnosu

 

 

Zoran Buđić

 

 

Žikin neuspeh kada su bračne zajednice u pitanju pripisivan je ranije voditeljevom još uvek momačkom načinu života, večernjim izlascima, odsustvu od kuće, ali po svemu sudeći drugo nešto je bilo po sredi o čemu se lično on nedavno izjasnio. Naime, emotivni život Žike Jakšića njegovi usponi, ali najpre padovi postali su javnosti i medijima malo jasniji nakon njegove objave na "Instagramu", tačnije fotografije na kojoj se nalazi spisak obaveza " dobrih i poslušnih" žena iz 1955. Između ostalog, na spisku se našlo i to da žena mora da zna gde joj je mesto, a očigledno je da su obe njegove supruge shvatile da je to daleko od Žike.

Pročitajte: U braku su bili 10 godina, rodila mu je sina Andriju: Ovo je prva supruga Žike Jakšića, sušta suprotnost Dajani FOTO

Instagram

 

Veruje se da se Žika ovom objavom samo našalio, zapravo u to su sigurne sve one dame kojima je on ukazao poštovanje, ipak kritike su usledile na račun voditelja i njegovih stavova.

Komentari (2)

Loading
Dragana N

08:49 25.02.2023

Da, nekada je tako bilo, dok su žene bile samo domaćice. I sada se neke domaćice tako ponašaju. Ali, šta je danas sa zaposlenim ženama, koje su uz sav svoj posao i domaćice!? Da li bi i one trebalo da znaju gde im je mesto!? Svakako da, ali na potpuno drugom mestu. Muškarci, koji su na vreme shvatili koliko su njihove supruge opterećene, mogu imati dobar i srećan brak. Ostali, na žalost ne!

Biljana

11:36 27.02.2023

Ovo je bilo 1955,a sada, mislim da se to malo okrenulo.