Celebrity News

RASTALI SE Marta Savić i Mile Kitić: Posle toliko godina KRAJ, Marta spakovala kofere i otišla! Pročitajte Miletovo saopštenje

Rastali se Marta Savić i Mile Kitić posle toliko godina braka

RASTALI SE Marta Savić i Mile Kitić: Posle toliko godina KRAJ, Marta spakovala kofere i otišla! Pročitajte Miletovo saopštenje

Rastali se Marta Savić i Mile Kitić, posle 26 godina braka - česti su napisi koji se mogu pročitati. Pa ipak, pevač otkriva da je sa suprugom u skladnom braku i da su i nakon četvrt veka, koji su zajedno proveli, zaljubljeni kao prvog dana.

- Pisali su sve i svašta o nama. Milion puta sam pročitao da se razvodimo, ali to nema veze sa istinom. Mi se nikad nismo posvađali po tom pitanju toga gde je ko, šta i kako - rekao je Mile tokom gostovanja u emisiji "Premijera - Vikend specijal". 

Pročitajte: Dobro ćete pogledati ove fotografije, KO JE OVA ŽENA - Operacija nosa potpuno promenila lice Marte Savić

youtube printscreen

 

Rastali su se Marta Savić i Mile, ali samo da bi neko vreme proveli odvojeno, što je kako pevač otkriva i tajna dugog i srećnog braka, zasnovanog na poverenju.

- Ja odem na turneju po Americi, a ona me ne zove pet dana, ne pita koliko sam para zaradio. Isto tako ni ja nju ne pitam. Ona ode u Hurgadu ili na Dominikanu i ne javlja se 15 dana. Toliko smo godina zajedno da je dobro da nekad poželimo jedno drugo. Dosta se pisalo o kući koju imamo na Dominikani, ali red je da čovek uloži negde kad radi toliko godina - rekao je pevač, otkrivši da Marta većinu vremena provodi upravo u pomenutoj nekretnini i da trenutno zaista žive odvojeno.

Komentari (0)

Loading