Celebrity News

Ona je naša i uvek ćemo je štititi: Otkriveno šta je dečko uradio ćerki Nele Mihajlović, pogledajte fotografiju koja se širi mrežama

Ćerka Nele Mihailović i Vladimira Petričevića srećno je zaljubljena

Ona je naša i uvek ćemo je štititi: Otkriveno šta je dečko uradio ćerki Nele Mihajlović, pogledajte fotografiju koja se širi mrežama

Jovanka Bojković

Ćerka Nele Mihailović i Vladimira Petričevića srećno je zaljubljena, kako je otkrila pratiocima na "TikToku". Marta Petričević, koja je veoma popularna na pomenutoj društvenoj mreži podelila je kratak klip, koji je otkio da je njen izabranik sve o čemu devojčice njenih godina sanjaju.

Naime, ona je pokazala poklon koji je na dan zaljubljenih stigao na njenu adresu, jer je zbog prehlade bila sprečena da ode na dejt i poklon dobije na licu mesta. 

Pročitajte: Nestvarno je lepa! Upoznajte stariju ćerku Nele Mihajlović, Martu (FOTO)

 

 

Ono što ju je sačekalo zadivilo je mnoge, a posebno njene roditelje. Ćerka Nele Mihailović i Vladimira Petričevića dobila je naime kraljevski tretman od svog izabranika, pa nisu izostali ni cveće, ni slatkiši.

Ovakav gest posebno je bio simpatičan Martinim roditeljima, koji su srećni što njihova ćerka uživa u zaljubljenosti i što će nežne tinejdžerske dane pamtiti po romantičnoj ušuškanosti prve simpatije.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading