Celebrity News

Zar sa koleginicom? Kilibardin dečko Branislav Vučelić grli atraktivnu plavušu KOJU SVI ZNATE, srce ipak ne bira (FOTO)

Branislav Vučelić i Sani Armani u strasnom zagrljaju

Zar sa koleginicom? Kilibardin dečko Branislav Vučelić grli atraktivnu plavušu KOJU SVI ZNATE, srce ipak ne bira (FOTO)

Instagram

Branislav Vučelić i Sani Armani u strasnom zagrljaju - fotografija kruži mrežama

Branislav Vučelić očigledno ne može da odoli tv licima. Bane, koji je u srećnoj vezi sa Marijom Kilibardom, nekada je ljubio njenu koleginicu, atraktivnu plavušu koja se proslavila kao manekenka.

Branislav Vučelić i Sani Armani nekada su bili skladan par. Dvogodišnja veza Sandre Drašković i Baneta Vučelića imala je tendencije da postane ozbiljna, pa ipak došlo je do kraha, a sve je počelo incidentom, nakon jedne Sandrine revije:

Pročitajte: Jedna je poznata voditeljka, a druga velika zvezda – sa ovim lepoticama je bio Bane Vučelić pre Marije Kilibarde!

Scandal

 

– Bane je bio prezadovoljan kako je Snadra izgledala na reviji. S prijateljima je posle izašla u neki klub i zadržala se do kasno. Već sledećeg dana navodno su počele svađe, Sandra je želea da se vrati manekenstvu a Bane je bio protiv. Kako su mediji tada pisali svađa je bila samo povod za raskid dok je navodno pravi razlog bio neslaganje Banetovog oca sa izborom sina jer mu se tobože nije dopadali da njegov sin bude sa bivšom ženom fudbalera, rekao je svojevremeno izvor blizak paru, za medije.

Veza nije izdržala, Branislav Vučelić i Sani Armani rastali su se i krenuli svako svojim putem. I dok je Sandra sa sinom Lukom, koga je dobila u braku sa Nikolom Lazetićem, otputovala u Sjedinjene Američke Države, gde danas ima uspešnu karijeru, Bane je sreću našao pored Marije, koja pored njega ne skida osmeh sa lica.

Komentari (0)

Loading