Celebrity News

NAJSREĆNIJI DAN: Marija Kilibarda objavila sliku sa Banetom Vučelićem i svima otkrila NAJLEPŠU VEST

Dečko Marije Kilibarde uneo je mir i spokoj u njen život

NAJSREĆNIJI DAN: Marija Kilibarda objavila sliku sa Banetom Vučelićem i svima otkrila NAJLEPŠU VEST

Da je dečko Marije Kilibarde, Branislav Vučelić čovek njenog života voditeljka je nedavno potvrdila odlučivši da ga pokaže u javnosti. Iako već dve godine uživaju u svojoj ljubavi, Marija je vešto krila svog izabranika, a sada se sve češće na društvenim mrežama pohvali emotivnim životom što je i ovog puta slučaj.

Naime, voditeljka je na svom "Instagram" profilu objavila zajedničku fotografiju sa svojom jačom polovinom, a povod za to jeste Banetov rođendan te mu je Mara uz dirljive reči poželela najlepše želje.

- Najlepši moj, srećan ti rođendan - napisala je uz neizostavno srce i svima stavila do znanja koliko je srećna.

Pročitajte: Prizor sa ležaljke zapalio internet - Marija Kilibarda na letovanju sa Banetom Vučelićem, pogledajte tu sreću (FOTO)

Instagram

 

Široki osmesi na fotografiji svedoče da kod njih ljubav cveta, a mnogi su primetili da joj veza i te kako prija te da blista.

Kada je odlučila da o vezi sa Vučelićem progovori za javnost, Marija je priznala da je zaljubljena do ušiju i da je Branislav u njen život ušetao u pravom trenutku, unevši joj mir i spokoj.

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - rekla je Marija prošle godine za naš magazin, nakon što je proslavila prvu godišnjicu veze sa Banetom.

Komentari (0)

Loading