Celebrity News

Majčina tuga je ogromna: Verica Rakočević ne želi da krije šta joj je ćerka uradila (FOTO)

Mlađa ćerka Verice Rakočević daleko je od majke

Majčina tuga je ogromna: Verica Rakočević ne želi da krije šta joj je ćerka uradila (FOTO)

Poznata i veoma cenjena kreatorka Verica Rakočević dugi niz godina uživa u velikoj ljubavi sa znatno mlađim izabranikom Veljkom Kuzmančevićem, a daleko iza sebe ostavila je dva braka, u kojima se tri puta ostvarila kao majka. Prvi brak sa Boranom Karamanom doneo joj je svima dobro poznatu ćerku Elenu, dok je iz drugog, sa Zoranom Rakočevićem dobila sina Miodraga i ćerku Milenu, o kojima se veoma malo zna. Mlađa ćerka Verice Rakočević devedesetih je otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju.

Pročitajte: U ovim godinama, SVAKA ČAST! Stiže beba i to devojčica - Verica Rakočević nas je oduševila najlepšim vestima

- Izbegava me na javnim skupovima - rekla je jednom prilikom kreatorka čija je izjava aludirala na to da njih dve nisu u kontaktu i da se ne posećuju, međutim prava istina je ustvari da je, Milena izabrala da vodi život van fokusa domaće javnosti, što je njena majka i ispoštovala.

Putem fotografija na društvenim mrežama uverili smo se da je mlađa ćerka Verice Rakočević prelepa žena koja neverovatno liči na majku, a takođe se može zaključiti i da je Milena i te kako bliska sa njom, kao i sa svojom polusestrom Elenom.

Pročitajte: Iz porodičnog albuma - Fotografija Verice Rakočević sa ćerkama i sinom dok su bili deca krije VELIKU TAJNU (FOTO)

Verica ističe kako je bila najopuštenija u svom pristupu prema Mileni. Priseća se kako je još kao devojčica znala da plače danima kada joj najavi da se spremi za neko slikanje za novine. Bila je posvećen student i diplomirala je u roku ali niko nije znao da je njena ćerka. Čak se i sama Verica iznenadila kad je saznala da se Milena nakon diplomiranja zaposlila jednom časopisu.

Pročitajte: Najkraća venčanica na svetu - suknja se zadizala na vetru, čaršija se potresala - Ovako su Veljko i Verica izgledali na svom venčanju (FOTO)

- Nikad u životu nije pristala da da ni jedan jedini intervju. Jednako vešto je izbegavala i javne događaje. Znala je da jednostavno pobegne sa skupa - istakla je jednom prilikom Verica kojoj je Milena pretprošle godine podarila sedmo unuče, malenog Nikšu.

Komentari (0)

Loading