Celebrity News

Seda kosa i oteklo lice: Elena Karaman došla da podrži majku dok prima orden, jedva smo je prepoznali! Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Ćerka Verice Rakočević izazvala je ogromnu pažnju

Seda kosa i oteklo lice: Elena Karaman došla da podrži majku dok prima orden, jedva smo je prepoznali! Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Boško Karanović

Povodom Dana državnosti - Sretenja, predsednik Srbije danas je uručio odlikovanja pojedincima kao i institucijama iz različitih oblasti kulturnog, privrednog, sportskog i društvenog života, a za zasluge u oblasti modnog dizajna, zlatni orden dobila je i naša uspešna kreatorka Verica Rakočević koja je sa osmehom i ponosom primila isti. Na ovom svečanom događaju iz prvih redova podršku su joj pružali dugogodišnji izabranik kao i ćerka Verice Rakočević, Elena Karaman koja je kao i gotovo uvek do sada, privukla veliku pažnju svih prisutnih, posebno pripadnika sedme sile.

 

Navikli smo već da najstarija ćerka Verice Rakočević svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a da sa razlogom uz njeno ime često ide epitet fatalne žene za kojom su muškarci uzdisali, još jednom nam je dokazala.

Pročitajte: Ko može prihvatiti takvu vezu? Otkriveno šta sin Elene Karaman Matija misli o njenom novom dečku i o obredima u dvorištu (FOTO)

Boško Karanović

 

Kako se iz javnog sveta povukla, te se nekoliko godina na javnim događajima nije pojavljivala, ne čudi interesovanje koje je izazvala, a njena magična lepota ponovo je sve zasenila, te komentari da izgleda zaista sjajno, nisu mogli izostati ni ovog puta.

Pročitajte: Srce majke hoće da pukne od tuge - Dve decenije razdvojene, evo kakav odnos imaju ćerke Verice Rakočević (FOTO)

Boško Karanović

 

Iako se u međuvremenu ona stilski primirila, a njen pogled na modu znatno se promenio u odnosu na dane kada je bila zastupljenija u javnosti, kombinacija u nijansama lila i bele koju je odabrala za ovu posebnu priliku, takođe je bila i te kako primećena. Uostalom retko ko je i posumnjao da će ona biti sa ukusom i stilom odevena imajući u vidu da su njeni izbori oduvek bili pozitivno ocenjeni od strane modnih znalaca.

- Činjenica je da što sam više radila na sebi iznutra, bilo mi je sve manje bitno da se kitim spolja. Danas ću naći hiljadu svrsishodnijih, da ne kažem humanijih načina da potrošim veliku količinu novca nego da ga uložim u neki preskup modni detalj - izjavila je jednom prilikom Elena na temu svoje radikalne transformacije na mnogim poljima.

Pročitajte: Zar baš danas? Veljko se oglasio na Instagramu, Verica potvrdila - Objavom na Dan zaljubljenih slomili srca svima (FOTO)

Boško Karanović

 

Inače, Elena se kao tinejdžerka bavila manekenstvom, a njeno lice se našlo na naslovnicama mnogih jugoslovenskih modnih časopisa, kao i na holandskom Vogu. 1997. godine je pokrenula i uređivala magazin "Klik", a radila je i kao novinarka i voditeljka. U početku je dizajnirala enterijer za šta je višestruko nagrađivana, a zatim se pronašla u dizajnu nameštaja, a tu umetničku crtu nasledila je očito od majke, koju je danas došla da podrži.

Pogledajte kako je Elena nekada izgledala

Komentari (1)

Loading