Celebrity News

Ćerka Bogdana Diklića konačno u javnosti: Dobio ju je sa 22 godine mlađom koleginicom, evo kakav odnos ima sa ocem (FOTO)

Ćerka Bogdana Diklića očev je ceo svet

Ćerka Bogdana Diklića konačno u javnosti: Dobio ju je sa 22 godine mlađom koleginicom, evo kakav odnos ima sa ocem (FOTO)

Jakov Simović

Ćerka Bogdana Diklića rodila se iz njegovog braka sa 22 godine mlađom koleginicom Dijanom Marojević, koja je danas profesor dikcije na Fakultetu dramskih umetnosti.

Iako su se ubrzo po rođenju ćerke razveli, Bogdan i Dijana neguju dobar odnos zbog svoje naslednice Sofije, koja je izrasla u prelepu devojku. Iako su ćerka Bogdana Diklića i njena majka dugo uspevale da svoj život sakriju od očiju javnosti, Sofija je nedavno počela da se ruku pod ruku sa ocem pojavljuje u javnosti i tada je očarala sve. Priv put domaća javnost je Sofiju posle dužeg vremena videla na premijeri ove sezone serije "Južni vetar: Na granici".

Pročitajte: Znate je iz serija i filmova - 22 godine mlađa supruga Bogdana Diklića je POZNATA glumica i nestvarno je lepa (FOTO)

Ata Images

 

Ona je slika i prilika majke Dijane, plava, visoka, prelepa devojka, a svome ocu, koji ju je dobio na pragu pedesete, najbolji je prijatelj. Sada su se u javnosti pojavile fotografije Sofije i Bogdana koji na utakmici bodre košarkaški tim "Partizana", a njihova bliskost bila je očigledna.

 

 

Komentari (0)

Loading