Celebrity News

Prepoznajete li devojčicu sa fotografije? Lice je potpuno izmenila operacijama, pošla je očevim stopama i danas je velika zvezda (FOTO)

Fotografija Elene Kitić iz detinjstva oduševila javost

Prepoznajete li devojčicu sa fotografije? Lice je potpuno izmenila operacijama, pošla je očevim stopama i danas je velika zvezda (FOTO)

Privatna Arhiva

Fotografija Elene Kitić iz detinjstva ovih dana kruži mrežama, a glavni komentar koji je prati je da je ćerka Mileta Kitića oduvek tatina princeza.

Da je tako potvrdio je i pevač u jedom intervjuu osvrćući se na Elenino odrastanje:

Marta i ja se nikada nismo svađali, osim ponekad oko Elene. Iz ove perspektive shvatam da je Marta bila u pravu. Kad je Elena bila manja, ja sam bio mnogo slab na nju i popuštao sam joj u svemu jer sam često bio na putu, pa kad dođem kući i mnogo je poželim, i čujem Martu kako joj bilo šta brani, odmah kažem: "Pusti dete!" - ispričao je Mile u "Premijera Vikend Specijalu".

Pročitajte: Na ovim krpicama bi pozavidele i svetske modne influenserke, zavirite u orman Elene Kitić

Instagram

 

- Marta je bila "strog policajac" u njenom vaspitavanju. Stalno joj je govorila: "Nemoj ovo, nemoj ono, ne može ovo, ne može ono!". Što se genetike tiče, povukla je na mene da bude sportski tip. Ima moju građu, sitna je, ali je po karakteru više na Martu. Kad je bila mala bila je ista kao ja u licu, a sada sve više dobija Martin oblik lica i glave, ali je, po građi, i dalje na mene.

Osim što građom podseća na oca, Elena, koja je danas prava lepotica, od njega je nasledila i muzički talenat. Danas je ona jedna od najuspešnijih mladih pevačica, a svaka fotografija Elene Kitić na mrežama broji po nekoliko stotina hiljada lajkova, dok su njene muzičke numere gotovo uvek najslušanije, a brojne koleginice u njenim spektakularnim spotovima traže inspiraciju.

 

 

Komentari (0)

Loading