Celebrity News

Bol u domu Jelene Bačić Alimpić: Uplakana se oglasila i potvrdila tužne vesti (FOTO)

Operacija Jelene Bačić Alimpić mogla bi je sprečiti da Uskrs provede sa unukom

Bol u domu Jelene Bačić Alimpić: Uplakana se oglasila i potvrdila tužne vesti (FOTO)

Operacija Jelene Bačić Alimpić mogla bi da spreči spisateljicu da Vskrs provede sa unukom Milom, što ju je u ovom trenutku posebno pogodilo. Naime, Jelena Bačić Alimpić polomila je ruku, o čemu je svoje pratioce izvestila na društvenim mrežama, otkrivši da je vrlo moguće da će u narednih par dana biti operisana, te da će praznike provesti u gipsu, zavojima i onemogućena da svoju unuku drži u naručju.

- Znate one glupe situacije, kad iz ničega nastupi zlo? E, pa eto, ja danas u žurbi promaših stepenik, polomih nadlakticu, sad se rvem sa bolovima i ovaj osmeh je očajnički jer sam toliko želela da "nunam" svoju unuku za Vaskrs a ne znam još da li ću se u subotu operisati...Bilo kako bilo, glava je još uvek na ramenima i idemo dalje. Nema predaje, nema poraza - napisala je spisateljica uz fotografiju na kojoj se vidi da joj je leva ruka do ramena u gipsu.

Pročitajte: Koga da pitam za pomoć?! Snaja Jelene Bačić do detalja otkrila šta se dešava u kući između nje i svekvre posle dolaska bebe

Operacija Jelene Bačić Alimpić, koja bi mogla biti zakazana za subotu, onemogućila bi je da praznik provede sa najvoljenijima, pa ipak, ponosna baka nalazi snage da se i u najtežoj situaciji osmehne i prevaziđe sve poteškoće, kako bi u rukama što pre ponovo držala svoju mezimicu Milu.

Komentari (0)

Loading