Celebrity News

Bajkoviti kutak za malenu princezu! Evo kako su sin i snaja Jelene Bačić Alimpić uredili sobu za ćerku Milu, jedan detalj će vas očarati

Unuka Jelene Bačić Alimpić ukrala je srce književnice već po rođenju

Bajkoviti kutak za malenu princezu! Evo kako su sin i snaja Jelene Bačić Alimpić uredili sobu za ćerku Milu, jedan detalj će vas očarati

Kada je u drugoj polovini januara unuka Jelene Bačić Alimpić došla na svet, sreći uspešne književnice nije bilo kraja. Radost zbog rođenja mezimice kojoj su mama Antonina i tata Marko, dali ime Mila, Jelena je proslavila u krugu porodice i prijatelja ne skidajući osmeh sa lica i maštajući o trenutku kada će lepoticu prigrliti u svoje naručje. 

Pročitajte:Sin i snaja Jelene Bačić žive izuzetno luksuzno: Evo kako izgleda dom Marka i Antonine Alimpić i kako je par uredio kutak za bebu (FOTO)

 

 

Taj trenutak konačno je došao a ponosna baka prethodno je učestvovala u dekorisanju unukinog kutka, kako bi po njenom dolasku u dom sve bilo završeno. Jelenina snaja jednu fotograiju dekoracije podelila je sa svojim pratiocima i sve raznežila.

Pročitajte: Čestitamo! Jelena Bačić Alimpić postala baka, stigla devojčica nežnog imena FOTO

Instagram

 

Iznad kreveca, osim raskošnih balona i imena ispisanog na zidu Mila, iscrtan je i medved sa zvezdicama dok je u dnu postavljena i jedna velika plišana igračka mede. Stranice uzglavlja namenjenog za Jeleninu mezimicu ukrašene su jastucima u roze boji, tu su i bež peškiri i jedna simpatična ovčica. Sve u svemu veoma šarenoliko i dovoljno da javnost o tome piše i komentariše da je unuka Jelene Bačić Alimpić dobila bajkovit kutak u kom će, mama i tata se žarko nadaju, lepo i redovno spavati.

Fotografije venčanje sina Jelene Bačić Alimpić.

 

 

 

Komentari (0)

Loading