Celebrity News

Ko je direktor koji je osvojio Kaju Ostojić (VIDEO)

Pop pevačica Katarina Ostojić Kaya, stavila je tačku na veze sa sportistima i uplovila u emotivni odnos s kontroverznim biznismenom, direktorom ozbiljne kompanije

Ko je direktor koji je osvojio Kaju Ostojić (VIDEO)

Marko Arsić

Atraktivna brineta, naime, snimila je hit pesmu "Direktore" koju potpisuje Cobi, ekranizovala ju je Infiniti produkcija, a koju je donela verno i autentično kao da je posredi autobiografska numera. Kaya poručuje svom muškarcu da se ne igra sa njom jer je luđa od njega te da će mu debelo naplatiti bude li samo pokušao da je prevari.

Budući da je napravila malu diskografsku i medijsku pauzu, ovoga puta je čvrsto rešena da je nadomesti i vrati se na velika vrata. Jedna od naših najboljih pevačica numerom "Direktore" najavljuje nove pesme i projekte kojima će, bez sumnje obradovati sve one koji vole njen vokal.

Pročitajte: Još jedan TRUDNIČKI STOMAČIĆ na drugoj večeri MAC nagrada! Evo ko čeka bebu, a ko je promašio stajling! Ovo su sve kreacije (FOTO)

Marko Arsić

 

- Pesma "Direktore" nije autobiografska, mada ovde i nije akcenat na zvanju nego na muškarcu kao takvom. Verujem da svaka žena koja voli i sebe daje u potpunosti, ne dozvoljava da je druga strana vuče za nos, laže, maže, vara... Kada sam prvi put čula ovu numeru, kada mi je Cobi pustio demo snimak, odmah sam znala da je to moja pesma. Ako "vozi" i "radi" mene, onda verujem da će se i ostale žene, devojke, pronaći. Ovo je samo početak onoga što vam pripremam - rekla je Kaya koja je novu pesmu odlučila da na svoj Jutjub kanal pusti baš na Uskrs.

- Nadam se da će mi jedan od naših najradosnijih praznika doneti sreću, te da će pesma brojati milionske preglede - rekla je ona kroz smeh.

U ovom video ostvarenju pevačica izgleda bolje nego ikada, a tome su, kako nam je otkrila, zaslužni naporni treninzi i balansirana ishrana.

Pogledajte spot za Kajinu novu pesmu u sledećem videu.

Komentari (0)

Loading