Celebrity News

Još jedan TRUDNIČKI STOMAČIĆ na drugoj večeri MAC nagrada! Evo ko čeka bebu, a ko je promašio stajling! Ovo su sve kreacije (FOTO)

Drugo veče dodele MAC nagrada - stajlinzi za prepričavanje

Još jedan TRUDNIČKI STOMAČIĆ na drugoj večeri MAC nagrada! Evo ko čeka bebu, a ko je promašio stajling! Ovo su sve kreacije (FOTO)

Boško Karanović

Beogradska Štark Arena dve večeri zaredom pravi je epicentar regionalne muzičke scene, a drugo veče dodele MAC nagrada koje je održano sinoć, bilo je rezervisano za mlade domaće i regionalne zvezde. Odličnu atmosferu i pravi audio-vizuelni spektakl, izvođači su začinili i interesantnim stajlinzima u kojima su prodefilovali crvenim tepihom i puni samopouzdanja ispozirali okupljenim fotoreporterima. Prvo veče koje je odisalo u duhu glamura proteklo je u znaku crne boje, dok je sinoćna ceremonija imala white dress code koji su se svi potrudili da ispoštuju. Mogle su se videti različite kreacije, od veoma elegantnih toaleta, do izrazito kreativnih i modernih outfita, kao i ekscentričnih komada.

Zvezda u usponu Džejla Ramović poput filmske dive, sve prisutne ostavila je bez daha elegantnom haljinom koja je pratila liniju tela, a preko koje je imala glamurozni ogrtač. Od asesoara odlučila se za torbicu sa srebrnim kristalima i veoma diskretne minđuše, dok je kosu skupila u svedenu punđu koja se savršeno uklopila u celu priču.

Pročitajte: Laknulo mi je kada mi je Marija rekla DA - Džejla Ramović napokon priznala šta se desilo sa Šerifovićkom

Boško Karanović

 

Milica Pavlović privukla je veliku pažnju dugačkom elegantnom, ali veoma efektnom haljinom koju su krasili zlatni detalji, a providni delovi sa strane dali su izazovnu notu i dodatno naglasili njenu savršenu figuru. Milica je uredno stilizovala frizuru, a kao modni detalj ona je imala ukras na licu koji je privukao posebnu pažnju.

Pročitajte: Jedan sako dve žene - Modni okršaj Emine Jahović i Milice Pavlović, kojoj bolje stoji ova odvažna kombinacija? (FOTO)

Boško Karanović

 

Nikolija u svom prepoznatljivom ekstravagantnom fazonu, ponela je kožnu haljinu pripijenu uz telo, a poseban pečat celokupnom njenom stajlingu dali su puf rukavi koje mnogi obožavaju. 

Pročitajte: RASTALI SE Nikolija i Relja - Vesnina ćerka objavila saopštenje na Instagramu (FOTO)

Boško Karanović

 

Za nešto slično na rukama odlučila se i popularna Angelina koja je blistala u potpuno providnoj haljini i visokim potpeticama, a ni glamurozna frizura nije mogla proći nezapaženo, te je mlada pevačica pobrala mnoštvo komplimenata.

Pročitajte: Koncert na neverovatnoj lokaciji - Angellina večeras u 21h na YOUBOXU

Boško Karanović

 

Reper Nucci jedan je od pripadnika muške populacije za kojim su se svi okrenuli, a posebnu pažnju privukla je i njegova traka na glavi koju je krasilo mnoštvo interesantnih kristala.

Pročitajte: Voyage i Nucci kupili stanove kod Popovića! Viki posredovala da mladi reper kupi penthaus (FOTO)

Boško Karanović

 

Pevačica Teodora Džehverovć skrenula je izuzetnu pažnju dugačkom mantil-haljinom sa dubokim prorezom, ispod koje joj se nazirao minijaturni šorts, a outfit je začinila malim šeširom i belom mrežom koja joj je prekrivala lice.

Pročitajte: Nino, da li si postao rogonja? Teodora Džehverović UHVAĆENA u prljavom plesu sa MUŽEM SVOJE TRUDNE KOLEGINICE! (VIDEO)

Boško Karanović

 

Muzička manifestacija MAC idealna je prilika bila da na istom mestu okupi i nekadašnje članice grupe Hurricane u koje su sve oči bile su uprte kakoz bog lepote kojom su plenile, tako i zbog svečanih i za ovu posebnu priliku pažljivo odabranih toaleta.

Pročitajte: Ko se OBRUKAO, ko je blistao? Pogledajte sve kreacije sa prve večeri dodele MAC nagrada (FOTO)

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Bez daha su svojim kreacijama mnoge ostavile i Kaja Ostojić, Sofija Rajović, jedinstvena Zera kao i Vanja Mijatović u veoma ekstravagantnom izdanju, kojem je pridodala i zanimljive glomazne naočare. 

Pročitajte: Venčanje Vanje Mijatović - Sjatila se cela estrada, sve puca od glamura, a ovakvu venčanicu nikad niste videli! Pogledajte fotografije

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Manekenka i DJ Lea Davogić na crvenom tepihu pojavila se u nesvakidašnjoj maksi haljini sa neobičnom kapuljačom i prorezima kojima je naglasila trudnički stomak. Ovo smelo izdanje ona je iskombinovala sa crnom lakovanom torbicom i salonkama u istoj nijansi, kosu je zalizala u punđu, dok je na licu imala diskretan karmin, ali i efektnu plavu senku kojom je naglasila oči. 

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading