Celebrity News

BIla je najlepša glumica, a sada... Nataša iz Žikine dinastije uslikana na plaži u 53. godini, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Nataša iz "Žikine Dinastije" danas izgleda ovako

BIla je najlepša glumica, a sada... Nataša iz Žikine dinastije uslikana na plaži u 53. godini, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Youtube Screenshot

Jedna od nqših najlepših glumica, Gala Videnović obeležila je srpsku kinematografiju brojnim ostvarenjima, među kojima su najupečatljivija „Jagode u grlu“, „Bal na vodi“ i kultna  ‘Metla bez drške’ međutim jedna uloga donela joj je najveću popularnost, te je mnogi i danas oslovljavaju sa Nataša iz "Žikine Dinastije"

U glumačke vode uplovila je već sa 12 godina, a nakon toga usledili su brojni televizijski i filmski projekti, međutim, Gala se u jeku popularnosti povukla iz javnog života, 1989. godine otišla je u Malibu i ostvarila se na privatnom planu. Udala se za reditelja Vladimira Aleksića sa kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Pročitajte: Neobična priča nekada najlepše jugoslovenske glumice - Gde je danas i kako izgleda Gala Videnović? (FOTO)

Nataša iz Žikine Dinastije, pored toga što je odlična glumica, može se pohvaliti i zanosnom lepotom, a osamdesetih je slovila za jednu od najlepših žena svoje generacije za kojom su brojni mškarci uzdisali.

Budući da se na domaćoj javnoj sceni ne pojavljuje često, putem društvenih mreža imali smo prilike da saznamo kako danas izgleda dama koja inače nosi ime po velikoj ljubavi Salvadora Dalija.

Pročitajte: VELIKA ISPOVEST prelepe Gale Videnović - ONO što je rekla o karijeri i Holivudu, OTREZNIĆE VAS U SEKUNDI!

Fotografija koja je osvanula na "Twiteru", a na kojoj je Gala pozirala na jednoj plaži pokazaje koliko se glumica godinama promenila, ali i to da je i dalje u odličnoj formi kao i da neguje prirodnu lepotu kojom pleni.

- Jogom se bavim 15 godina. Nakon tog perioda možete veoma jasno da shvatite benefite te discipline u psihofizičkom smislu, koliko vam balansira svakodnevni život. Od tada sam rešila da se školujem i da pomažem i sebi i drugima - rekla je ova vrsna glumica za domaće medije prošle godine, kada je bila na projekciji digitalizovanog „Bala na vodi“. 

Komentari (0)

Loading