Celebrity News

TUGA I MUK: U tragediji u školi na Vračaru ubijena ćerka bivšeg trenera "Zvezde" (FOTO)

Ubijena ćerka bivšeg trenera Crvene zvezde

TUGA I MUK: U tragediji u školi na Vračaru ubijena ćerka bivšeg trenera "Zvezde" (FOTO)

shutterstock

Da je ubijena ćerka bivšeg trenera "Zvezde" pišu svi portali. Muk i tuga zavladali su još po saznanju da su se pored života mezimice Dragana Kobiljskog u naletu maloletnog ubice zauvek ugasila još sedam života, dok se, po tvrdnjama medija, isto toliko nalazi u Tiršovoj, neki su operisani, dok neki tek čekaju intervenciju i bore se za život.

Pročitajte: Janko Tipsarević otvorio dušu: Nakon operacije tumor se vratio

ATA Images

 

Ubijena ćerka bivšeg trenera "Zvezde" pohađala je školu OŠ Vladimir Ribrikar i ni kriva ni dužna postala je žrtva svog drugara iz školske klupe, koji je prema iskazu datom policiji mesecima planirao masakr. Dečak je uhapšen, nažalost, porodice nastradalih zavio je u crno. Odbojkaški trener ostao je nem za medije, najverovatnije nikakve izjave neće do daljnjeg ni davati, veruje se da njega i suprugu ništa u ovom momentu ne može da uteši.

Pročitajte: Nikola Rađen se vratio u Srbiju, pa otkrio kako će ćerkama nadoknaditi godine odsustva, a ono što je rekao o ANI KOKIĆ će vas IZNENADITI

ATA Images

 

Reči utehe i saučešća porodici Kobiljski čitavog dana pristižu, i te kako znače, mada u ovom momentu ne deluje da imaju bilo kakvog smisla, jer jedan mlad život je nestao, a krivac je maloletan.

 

Komentari (0)

Loading