Celebrity News

NIka Tošić smršala 10 kilograma i ofarbala se u plavo! Pogledajte kako danas izgleda, struk joj je kao kod manekenke! (FOTO)

Dijeta Nike Tošić urodila je plodom

NIka Tošić smršala 10 kilograma i ofarbala se u plavo! Pogledajte kako danas izgleda, struk joj je kao kod manekenke! (FOTO)

Godinama unazad društvenim mrežama kruže snimci mlađe ćerke Jelene Karleuše koja na duhovit način govori o tome koliko voli da jede i zašto joj toliko teško padaju restrikcije u ishrani. Dijeta Nike Tošić glavna je tema devojaka koje imaju problema sa viškom kilograma, te često objave preslatke devojčice one dele na svojim profilima uz smajliće i šaljive komentare. Šala ili ne ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića laganim koracima došla je do svog cilja i sada izgleda bolje nego ikad.

Pročitajte: Vreme da i ona kaže šta ima: Nika Tošić odabrala stranu i sve objavila javno! Duško likuje (VIDEO)

 

Instagram

 

Da je smršala Nika Tošić postalo je uočljivo tek nedavno. Karleušina mezimica najnovijim postom na Tik - Toku iznenadila je fanove, koji od toga trena raspravljaju koliko je to kilograma ona skinula, a sama po sebi nametnula su se pitanja koja je tajna njenog odličnog izgleda.

Pročitajte: Sada je potpuno plava baš kao mama: Nika Tošić promenila imidž, mnogi je ne prepoznaju! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Instagram

 

Poput svoje majke Nika godinama odlazi kod nutricionistkinje Ane Petrović, koja joj je propisala strogu i regulisanu ishranu. Dijeta Nike Tošić sastoji se iz povrća, voća, belog mesa, dok su sve nezdrave namirnice postale davna prošlost. Pored toga ćerka reprezentativca u fudbalu počela je da trenira fudbal, što je dodatno doprinelo njenom dobrom izgledu.

Pročitajte: Jelena Karleuša i Duško Tošić ponovo zajedno: Ljubav se vratila u dom na Dedinju, Atina i Nika presrećne FOTO

 

 

Komentari (0)

Loading