Celebrity News

Dečko Romane Panić izgleda ovako: Da li je moguće da je zbog njega bila spremna da ide u zatvor? (FOTO)

Dečko Romane Panić izgleda ovako

Dečko Romane Panić izgleda ovako: Da li je moguće da je zbog njega bila spremna da ide u zatvor? (FOTO)

Dečko Romane Panić, Filip Mrkajić, pre tri godine bio je vodeća tema u javnosti. Naime, od kada je odjeknula vest da je pevačica uhapšena zajedno za svojim emotivnim partnerom u Australiji, svi su se pitali ko je čovek zbog koga je Romana uradila tako nešto.

Ipak, pevačica se tada svim silama trudila da njegovu intimu sačuva, a sav medijski pritisak svojski je podnela sama. Međutim, nijednom nije nagovestila da je romansi sa Filipom došao kraj.

Pročitajte: Nakon hapšenja i zatvora Romana se povukla - Prva fotografija posle ilegale pokazuje TOTALNU TRANSFORMACIJU poznate pevačice

Instagram

 

Ubrzo je postalo jasno da je dečko Romane Panić po odsluženju kazne došao u Banja Luku, kako bi nastavio svoju romansu sa pevačicom, a da su još uvek srećni Romana s vremena na vreme otkrije na svojim mrežama.

Sada je objavila fotografiju iz Banja Luke, pokazavši obrise svog zgodnog i markantnog partnera, tek toliko da javnosti zagolica maštu, dok jednog dana ne bude u potpunosti spremna da predstavi svog izabranika FIlipa.

Pročitajte: NIKO JE NIJE PONIZIO KAO ON! Ovo je Romanin bivši dečko FUDBALER koji ju je JAVNO obrukao! (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading