Celebrity News

Željko počastio Jovanu neverovatno skupim poklonom: Pašće vam vilice kad vidite o čemu je reč, ponosno je pokazala (FOTO)

Sat Jovane Joksimović vredi pravo malo bogatstvo

Željko počastio Jovanu neverovatno skupim poklonom: Pašće vam vilice kad vidite o čemu je reč, ponosno je pokazala (FOTO)

Voditeljka Jovana Joksimović jedna je od najstilizovanijih dama sa naše javne sceni, sve što obuče, odlično joj stoji međutim sada je jedan detalj koji je ponela privukao posebnu pažnju. Naime, fotografija na kojoj je skupoceni sat Jovane Joksimović u prvom planu, podigla je veliku prašinu  na društvenoj mreži Instagram.

Navinuti da voditeljka veoma vodi računa o detaljima,poštovaoci poznate dame nisu se posebno iznenadili kada su na njenoj ruci ugledali luksuzni aksesoar, međutim bilo je i onih koji smatraju da je za sat Jovane Joksimović cena previsoka, te se brzinom svetlosti povela polemika na tu temu.

Pročitajte: Ostavlja bez daha - Jovana Joksimović zablistala na crvenom tepihu! Svi gledaju samo u nju (FOTO)

U pitanju je sat marke "Rolex", model "Datejust" napravljen u kombinaciji čelika i žutog zlata čija cena iznosi vrtoglavih 14 hiljada evra. Bezel na satu je nazubljen, a brojčanik srebrne boje sa dijamantskim časovnim indeksima.

Voditeljka se odlučila za oyster narukvicu, a iako je bilo onih koji su izneli mišljenje da je za ovaj modni dodatak ona izdvojila ogromnu sumu, većina se složila da je napravila pravi potez, da je sat Jovane Joksimović oličenje elegancije, te da na njenoj ruci naprosto blista.

Komentari (0)

Loading