Lifestyle

Šokiraće vas cena! Sat Ane Ivanović vredi čitavo bogatstvo, a evo kako ga je učinila popularnim u svetu (FOTO)

Sat Ane Ivanović nemoguće je ne primetiti…

Šokiraće vas cena! Sat Ane Ivanović vredi čitavo bogatstvo, a evo kako ga je učinila popularnim u svetu (FOTO)

Sat Ane Ivanović, koji često možemo videti kako diskretno ukrašava njenu elegantnu ruku, vredi čitavo bogatstvo, a malo ko je znao da je upravo bivša teniserka zaslužna za to koliko je model koji nosi popularan na svetskom tržištu.

Sat Ane Ivanović svaka bi žena volela da nosi

Budući da se Ana često pojavljuje na javnim događajima sa suprugom Bastijanom Švajštajgerom, neretko je možemo videti sa pomenutim asesoarom.

Pročitajte: Kakva je Ana Ivanović kao snajka? Evo šta zapravo znamo o Bastijevoj porodici i zašto Anin odnos s njima NIJE LAK (FOTO)

 

 

Naime, u pitanju je sat marke "Rolex" , model "Cosmograph Daytona" , a zbog specifičnog izgleda i boja, često ga nazivaju i „Panda“ . Ono što je takođe poznato jeste da nekadašnja teniserka već dugi niz godina ima saradnju sa pomenutim brendom, te je zaslužna većim delom za poželjnost ovog nesvakidašnjeg modela.

Iznenađujuće je da se ovaj model "Rolex sata" , prodaje na takozvanom „sivom tržištu“ čak i po nekoliko puta većoj ceni od salonske cene.  Salonska cena sata koji Ana nosi, nakon ovogodišnjeg poskupljenja, iznosi oko 14 hiljada evra, dok se prodajne cene van autorizovanih prodavaca kreću i to vrtoglavih 50.000 evra.

Pročitajte: Loše vesti u domu teniserke! Ana i Bastijan ne mogu da dođu k sebi, podrška stiže sa svih strana

 

 

Ipak, Ana Ivanović ne ističe u prvi plan i ne razmeće se svojim satom, već ga nosi kako joj dolikuje, te nikada kod nje nećemo videti grešku u kombinovanju sa ostalim detaljima

Komentari (0)

Loading