Celebrity News

Opsesija plastičnim operacijama je uništila: Pogledajte kako danas izgleda Valide iz Sulejmana, lice joj je šokantno (FOTO)

Majka Sultanija iz Sulejmana Veličanstvenog danas izgleda ovako

Opsesija plastičnim operacijama je uništila: Pogledajte kako danas izgleda Valide iz Sulejmana, lice joj je šokantno (FOTO)

Majka sultanija,čuvena Valide, bila je mnogima omiljena junakinja popularne serije "Sulejman Veličanstveni". Tu ulogu maestralno je odigrala glumica Nebahat Čehre, koja će uskoro navršiti 80 godina. Ipak, čuvena majka sultaija danas ne izgleda kao da će uskoro zakoračiti u devetu deceiju.

Nebahat Čehre veoma je aktivna na "Instagramu", gde možemo videti da se zahvaljujući dobroj genetici i plastičnim operacijama, koje glumici nisu strane, gotovo uopšte nije promenila, iako je od snimanja popularne serije prošla čitava decenija.

Pročitajte: Bila je najlepša sultanija, a sada... Pogledajte kako danas izgleda Mahidevran iz "Sulejmana", godine i operacije su učinile svoje (FOTO)

 

 

Glumica koja je nekada bila jedan od najlepših turskih modela i dalje radi punom parom, a mnogi joj ne bi dali više od 50 godina.

Sa druge strane brojni fanovi serije kritikuju to što se njihova voljena majka sultanija podvrgla brojnim estetskim korekcijama, umesto da prirodno stari, ipak, takvih je neuporedivo manje od onih koji oduševljeno komentarišu izgled Nebahat Čehre koja na pragu devete decenije izgleda fantastično.

Pročitajte: Bila je najlepša sultanija u "Sulejmanu", a danas... Pogledajte kako sada izgleda Mihrimah, nije odolela operacijama (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading