Celebrity News

Bila je najlepša sultanija u "Sulejmanu", a danas... Pogledajte kako sada izgleda Mihrimah, nije odolela operacijama (FOTO)

Autor: | 03/04/2023

Sultanija Mihrimah iz Sulejmana danas izgleda ovako

Bila je najlepša sultanija u "Sulejmanu", a danas... Pogledajte kako sada izgleda Mihrimah, nije odolela operacijama (FOTO)

"Sulejman Veličanstveni", ljubavna priča inspirisana istorijskim događajima sa odličnim kostimima i efektima učinila je seriju o najbogatijem dobu Turske veoma primamljivom za gledaoce, te se dve godine prikazivala u više od 90 zemalja sveta. Glumci su uživali status pravih zvezda, a neki su to i danas zahvaljujući drugim, takođe popularnim ostvarenjima iz turske produkcije, a kao jedan od najupečatljivijih likova izdvojila se i sultanija Mihrimah, ćerka vladara Sulejmana i njegove supruge Hurem.

Pročitajte: Krah braka nakon 11 godina zbog preljube - Razvode se Šeherezada i Sulejman?

Prelepa Pelin Karahan rođena je 1984. u Ankari gde je završila osnovnu i srednju školu, na Univerzitetu Anadoli diplomirala je turizam, a pre nego što je počela da se bavi glumom, snimala je reklame. Publika ju je upoznala u tinejdžerskoj seriji 'Kavak Yelleri', međutim najveću popularnost donela joj je sultanija Mihrimah iz Sulejmana.

Pročitajte: Tri meseca nakon porođaja Merjem Uzerli je prava bomba (FOTO)

Ona i danas glumi, mada joj je akcenat na televizijskim emisijama gde se pojavljuje i pokazuje svoje kulinarsko umeće, a u međuvremenu je zasnovala i porodicu. Nakon prvog braka, pronašla je sreću pored biznismena Bedrija Guntaja za kog se udala 2014. godine i sa kojim je dobila dvojicu sinova Alija Demira i Džana Ejupa, pa je nakon drugog porođaja karijeru malo stavila po strani.

Pročitajte: Nesrećna sultanija Mahidevran - Težak period za slavnu tursku glumicu

Popularna sultanija Mihrimah veoma je aktivna na "Instagramu", gde je prati skoro 5 miliona ljudi i gde se za razliku od mnogih slavnih koleginica ne ustručava da podeli trenutke iz privatnog života, te tako putem njenog naloga imamo prilike da vidimo da i na pragu četvrte decenije izgleda zaista sjajno, a za njenu savršenu liniju umnogome je zaslužan i boks kojim se u slobodno vreme veoma uspešno bavi. Ipak, očigledno je da je pribegla i estetskim intervencijama.

Komentari (0)

Loading