Celebrity News

Muž Gorice Popović posle toliko godina braka ŠOKIRAO glumicu ODLUKOM: Došlo je do KRAJA, evo šta je presudilo (FOTO)

Muž Gorice Popović šokirao odlukom

Muž Gorice Popović posle toliko godina braka ŠOKIRAO glumicu ODLUKOM: Došlo je do KRAJA, evo šta je presudilo (FOTO)

Luka Šarac

Mnogima omiljena glumačka diva, Gorica Popović, godinama je u srećnom braku sa muzičarem Nešom Petrovićem. Muž Gorice Popović, Nenad Petrović, uspešan je džez muzičar i kompozitor i član "No smoking Orchestra".

Skladan i idiličan brak, Gorica i Neša održali su tako što su odlučili da ga čuvaju od radoznalih pogleda, pa su svoje karijere oboje doveli do vrhunca, dok su svoj brak negovali u svoja četiri zida.

Pročitajte: Recept Gorice Popović za paštetu od pileće džigerice će vas oduševiti - Jeftino, a preukusno, porodica će vam biti zahvalna (FOTO)

 

 

Ipak, njih dvoje, do nedavno po mnogo čemu slični, našli su se pred jednim novim životnim poglavljem, kome su nakon tri decenije braka morali da se prilagode. Naime, muž Gorice Popović odlučio je da postane vegan, a o tome je tokom gostovanja u jednoj kulinarskoj emisiji, glumica govorila, kao o njihovoj nepomirljivoj razlici.

- On je vegan, na moje čuđenje postao, pre izvesnog vremena, na moje čuđenje - rekla je tokom gostovanja u emisiji "Mr.Kitchen", dok je njen kolega Slobodan Stefanović otkrio da njen suprug sa njim posećuje teretanu i da se doveo u top formu.

Pročitajte: Kraljica - Gorica Popović oduševila, po ovu tašnu se ne ide u Milano (foto)

 

 

- On strašno voli životinje, i ja, ali ja nekako ne uspevam da povežem ljubav sa tim što jedem, što je verovatno greška - otkrila je glumica, koja supruga na putu transformacije ne prati, ali svakako podržava, pa na svom "Instagramu" često deli veganske recepte, koje s ljubavlju priprema Neši.

Komentari (0)

Loading