Celebrity News

VREME JE da kažem kakva je TA SARA JO: Nevena Božović konačno progovorila o bivšoj drugarici, ceo Internet se trese

Nevena Božović prvi put o Sari Jo

VREME JE da kažem kakva je TA SARA JO: Nevena Božović konačno progovorila o bivšoj drugarici, ceo Internet se trese

Da su Nevena Božović i Sara Jovanović na ratnoj nozi odavno je poznato, a sada bi moglo doći do promena u tom odnosu.

Šuškalo se da je do sukoba došlo zbog emotivnog partnera, koga su drugarice "podelile", a Sara Jo svojevremeno je otkrila da ju je najviše zabolelo što nikada otvoreno nisu porazgovarale.

Boško Karanović

 

 

- Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu - rekla je za "Kurir" tada i dodala:

Pročitajte: Vređala mi je inteligenciju, zbog jedne stvari koju mi je uradila sam ostala šokirana! Sara konačno progovorila o svađi sa Nevenom

Instagram

 

- Tako se završilo. Žao mi je jer su neke stvari i danas ostale nejasne, ali prosto ne volim da mi neko vređa inteligenciju.

Ata Images

 

 

Sada je Nevena Božović prvi put progovorila o Sari Jo, kada je na pitanje tokom gostovanja na jednom radiju: "Ko je bolja riba, ti ili Sara Jo?" odgovorila:

- Ja - bez trunke razmišljanja.

Zadatak u emisiji u kojoj je Nevena gostovala je bio da odgovori suprotno od svoga mišljenja, tako da je u suštini rekla da smatra da je Sara bolja riba od nje i tako je ostala verna svom stavu da nikoga od kolega ne proziva javno. 

Komentari (1)

Loading
Nadica

19:48 28.05.2023

Pa ova skroz gornja slika gde, su jedna pored druge,totalno ustvari pokazuje koliko nevena ima seljačku facu,što tome u prilog samo govori koliko je i sama bila toga svesna i na vreme se izoperisala! Tu sliku nikada niste prikazali,ko zna od kada je,verovatno iz perioda pre takmičenja u pevanju. Inače ,onaj zgodni pilot je nikada ne bi ni pogledao , a kamoli oženio. Uspela operacija, bio dobar doktor.