Celebrity News

Ne preziva se više Jovanović: Sara Jo obradovala fanove PRELEPIM VESTIMA, sve se desilo van Srbije (FOTO)

Dečko Sare Jo uneo je novu radost u njen život

Ne preziva se više Jovanović: Sara Jo obradovala fanove PRELEPIM VESTIMA, sve se desilo van Srbije (FOTO)

Talentovana pevačica Sara Jovanović već neko vreme uživa u vezi sa svojim izabranikom, a svaki slobodan trenutak golupčići koriste da provedu zajedno i čini se da se gotovo ne razdvajaju. Žiga Sotlar, dečko Sare Jo po svemu sudeći svoju dragu drži kao malo vode na dlanu, a neretko smo svedoci njihovih zaljubljenih pogleda i nežnih zagrljaja, te ne čude komentari mnogih kako su stvoreni jedno za drugo.

Da je Žigo Sotlar njena srodna duša govori i činjenica da dele ljubav prema umetnosti, te na Sarinim "Insta" pričamo često možemo videti njihove plesne performanse koje iznova oduševljavaju, a sada se pevačica odlučila na nešto krupniji korak te je na svom nalogu objavila zajedničku fotku iz njegove rodne Slovenije, međutim ono što je zagolicalo maštu njenih pratilaca jeste propratni komentar.

Pročitajte: "Još uvek nekako uspevamo" - Sara Jo iskreno o stanju njene veze sa slovenačkim izabaranikom, ovo nismo očekivali (VIDEO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

- Sara So uopšte ne zvuči loše - stajalo je u opisu predivne fotografije, a mnogi se slažu da ovaj kratak komentar veoma jasnu poruku šalje imajući u vidu da je prpoznatljivo Sarino Jo ona spremna da zameni prvim slovima prezimena svog dečka. Po svemu sudeći na pevačicinoj ruci uskoro će zasijati prsten što je u slučaju ovog zaljubljenog para sasvim logičan sled događaja.

Inače, dečko Sare Jo i pevačica sarađivali su dugi niz godina, a njihov poslovni i prijateljski odnos prerastao je u ljubavni.

- Učim slovenački. Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je bio u pravu kad je rekao da će ovaj period biti vrlo sadržajan - rekla je Sara nedavno za naš magazin.

Komentari (0)

Loading