Celebrity News

Kraljica spektakla: Seka Aleksić napravila pometnju na Story Celebrities Only powered by Somersby zabavi (FOTO)

Story Celebrities Only Party powered by Somersby žurku Seka Aleksić dovela do usijanja

Kraljica spektakla: Seka Aleksić napravila pometnju na Story Celebrities Only powered by Somersby zabavi (FOTO)

Ata Images

U Metropol Palace hotelu u Beogradu sinoć je održana Story Celebrities Only Party powered by Somersby žurka koja je okupila najveće zvezde domaće i regionalne javne scene.

Crvenim tepihom poznata lica prošetala su sinoć glamurozne toalete, da bi se slavlje nastavilo u predivnom  ambijentu velike dvorane, a za odlično raspoloženje prisutnih bila je zadužena popularna pevačica Seka Aleksić.

Pročitajte: Story Celebrities Only Party powered by Somersby - Sve zvezde na jednom mestu - Pogledajte fotke sa crvenog tepiha

Goran Srdanov

 

Brojnim hitovima i moćnim vokalom, folk diva je atmosferu dovela do usijanja, te je provod bio neupitan. Zvanice su neprestano đuskale, a jedna od najveselijih bila je Jelena Karleuša sa kojom je Seka nedavno izgladila odnose.

Pročitajte: Pojavila se i digla prašinu - Ćerku Zorice Brunclik svi komentarišu, a za sve je kriva mamina haljina stara 4 decenije (FOTO)

Goran Srdanov

 

Svaku pesmu pored Karleuše od početka do kraja otpevale su i ostale zvanice, među kojima su jedne od najveselih bile sve tri sestre Bekvalac, i nakon svake nagradili je aplauzom i ovacijama, a pored toga što je za odličan nastup pobrala mnoštvo komplimenata, na račun njenog izgleda i modnog odabira takođe su se nizale pohvale.

Pročitajte: Dobro veče, BIVŠA DRUGARICE! Evo kako je protekao prvi susret Sanje Marinković i Vesne Dedić posle dve godine (FOTO)

Ata Images

 

Seka je naime, povodom Story Celebrities Only Party powered by Somersby žurke ponela do poda dugačku zlatnu haljinu brenda Balmain sa crnim detaljima koja je na njabolji način istakla njenu figuru, a uz nju je uklopila takođe zlatnu tašnicu i glomazne minđuše, a nije krila da je inspiracija za ovaj look bila egipatska kraljica Kleopatra.

Pročitajte: Ako je neko zaslužio, ONA JE! Seka Aleksić podelila PREDIVNE VESTI, od sreće želi sve da časti pićem! Sinovi ODUŠEVLJENI (FOTO)

Ata Images

 

Posebno se istakla šminkom i frizurom, uplela je dve kikice i svoju dugu crnu kosu ukrasila nitnama, a nema ko nije prokomentarisao da je izgledala bolje nego ikad

 

 

Komentari (0)

Loading