Celebrity News

Dobro veče, BIVŠA DRUGARICE! Evo kako je protekao prvi susret Sanje Marinković i Vesne Dedić posle dve godine (FOTO)

Vesna Dedić i Sanja Marinković u isto vreme na istom mestu

Dobro veče, BIVŠA DRUGARICE! Evo kako je protekao prvi susret Sanje Marinković i Vesne Dedić posle dve godine (FOTO)

Ata Images

Sinoć je u našoj prestonici održana Story Celebrities Only powered by Somersby žurka za pamćenje koja je okupila veliki broj poznatih lica iz svih sfera javnog života Srbije, a to je ujedno bila prilika i da se na istom mestu nakon dugo vremena nađu bivše prijateljice Vesna Dedić i Sanja Marinković.

Kako je svima već dobro poznato, prijateljstvo dve voditeljke okončano je pre nekoliko godina i to nakon skoro 25 godina druženja, tokom kog su bile izuzetno bliske.

Pročitajte: Sanja Marinković godinama skrivala PRAVO STANJE u porodici! Pogledajte samo kako se ponaša prema svojoj snaji (FOTO)

Ata Images

 

Vesna Dedić i Sanja Marinković jedna drugu uvek su bodrile kako privatno, tako i javno i često su isticale da su iskreni prijatelji i da su tu jedna za drugu u svim životnim situacijama.

Međutim, na veliko iznenađenje mnogih došlo je do ozbiljnih nesuglasica koje su učinile da se bliskost izgubi.

Pročitajte: Prva slika posle ESTETSKOG ZAHVATA - Vesna Dedić uslikana na klinici, pogledajte kako njeno LICE sada izgleda i koliko toga je menjala

Ata Images

 

Budući da su obe prisustvovale partiju koji je naš magazin organizovao, a da nisu ni reč prozborile, već je svaka sedela za svojim stolom u veoma dobrom raspoloženju i ne obraćajući pažnju na onu drugu, po svemu sudeći šansa za izglađivanjem odnosa u slučaju nekadašnjih drugarica, ne postoji.

Pročitajte: Pokazala svoje PRAVO LICE! Pogledajte Sanju Marinković bez trunke šminke i fotošopa, da li vam liči na onu ženu sa televizije? (FOTO)

Ata Images

 

Ono što nikom nije moglo promaći jeste da su obe dame na crvenom tepihu sinoć zablistale sa širokim osmesima i u elegantnim toaletama. 

Pročitajte: Novi dečko Vesne Dedić slavi rođendan, ona se TOPI u njegovom zagrljaju - Objavila fotografiju, baš su PRELEP PAR

Ata Images

 

Sanja se opredelila za belu haljinu do kolena koja je savršeno pratila liniju tela, dok je Vesnin izbor bila vatreno crvena duga i veoma glamurozna haljina.

Komentari (1)

Loading
Koleginica

13:32 01.06.2023

Radila sam sa obema i mogu vam reći da je Sanja mnogo iskrenija i bolja osoba.