Celebrity News

Povratak kraljice pop bluza: ZOE KIDA PREDSTAVLJA “SUNCE”

Posle vrlo zapaženih singlova BEJBI i ŽENA DETE, kantautorka Zoe Kida nam predstavlja dugo očekivani singl SUNCE

Povratak kraljice pop bluza: ZOE KIDA PREDSTAVLJA “SUNCE”

Promo

Muziku i tekst je napisala Zoe Kida, aranžman Ivan Bambi Mirković, a režiju spota potpisuje Dora Jung.

Promo

 

- U vremenu u kom su lepe vesti slučajnost, statistička greška, u vremenu u kom mračna svakodnevica zatrpava životne radosti, stiže “Sunce”. Sunce” je podsećanje da će sve biti u redu. Sunce je hrana, sreća, ljubav, snaga i pobeda života. Sunce je poruka da postoji nešto veće od naših ovozemaljskih problema, nešto savršenije, čija je neuništiva energija deo nedokučive kosmičke slagalice - rekla je Zoe pa dodala:

Promo

 

- Kao iskre te celovite svetlosti, svi odgovori su u nama. Mnogo smo savršeniji nego što mislimo. Šteta, tome nas niko ne uči. Našu suštinu čini harmonija sa prirodom. Intuicija i vera u dobro je naše oružje. Za svakog od nas postoji mesto pod Suncem, za Sunce ima mesta u svakom od nas! - izjavila je Zoe Kida.

Promo

 

Prepoznatljivog muzičkog, a i modnog stila, Zoe Kida je muzičarka fantastičnih vokalnih sposobnosti koja uživa u pisanju i komponovanju. Da je svestrana pokazuje i kroz svoj brend “Žena dete” u kojem dominiraju majice sa natpisima stihova njenih pesama. Sa nestrpljenjem očekujemo njen koncert na ovogodišnjem EXIT festivalu, a do kraja godine će nas obradovati novim pesmama i koncertima. Za više informacija zapratite njen Instagram profil.

Promo

 

Verujemo da ćete uživati u pesmi SUNCE  koja je dostupna na svim striming servisima https://kontrarights.lnk.to/Sunce 

Promo

 

Link za video https://www.youtube.com/watch?v=qJHdlh6hUNU

Promo

 

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading