Celebrity News

Topalkova ćerka pokazala ogroman trudnički stomak: Niko ne može da veruje kako izgleda tik pred porođaj (FOTO)

Trudnički stomak Helene Topalović u prvom planu

Topalkova ćerka pokazala ogroman trudnički stomak: Niko ne može da veruje kako izgleda tik pred porođaj (FOTO)

Ćerka Milana Tpalovića Topalka za koji dan ulazi u deveti mesec, a koliko uživa u blagoslovenom stanju uverili smo se putem fotografije koju je objavila na "Instagram" nalogu gde je u prvi plan dospeo trudnički stomak Helene Topalović.

Iako je prvih nekoliko meseci krila da je u blagoslovenom stanju, kada se trudnički stomak Helene Topalović više nije mogao prikriti, na pomenutoj mreži ona je podelila lepu vest da sa svojim izabranikom čeka devojčicu, te da se jako raduju dolasku prvog deteta.

Pročitajte: Helena, zlato, dokle više sa hirovima? Topalko očajan zbog ćerkine odluke da promeni lični opis (FOTO)

Instagram

 

Nakon toga postale su učestalije fotke lepe trudnice koja je za izgled mahom dobijala pohvalne komentare, a najnovijom objavom ona je raznežila mnoge i pokazala kako izgleda tik pred porođaj.

Ogroman trudnički stomak Helene Topalović svakako je prvo što se može zapaziti, međutim nije mogla proći njena sjajna linija koju je uspešno sačuvala tokom ovih devet meseci.

Pročitajte: Vest o trudnoći Helene Topalović izazvala burnu reakciju - PRESTANITE DA ME MALTRETIRATE!

Instagram

 

Odevena u odelo klasičnog kroja, pantalone i oversized ispod kojeg je nosila beli topić, Topalkova mezimica oduševila je pratioce i svi su joj poželeli brz i lak porođaj, što uostalom priželjkuje svaka buduća mama.

Podsećanja radi, Helena Topalović udala se sredinom septembra prošle godine za svog 10 godina starijeg izabranika Dragana Aleksića, bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević, koji očigledno činii sve da je usreći.

Komentari (0)

Loading