Celebrity News

Trudnički stomak Ane Ivanović toliko veliki da na njemu drži čašu: Prizor iz doma trudnice nasmejao sve, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Trudnički stomak Ane Ivanović prelepo joj stoji

Trudnički stomak Ane Ivanović toliko veliki da na njemu drži čašu: Prizor iz doma trudnice nasmejao sve, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Otkako je objavila vest da je u drugom stanju bivša teniserka Ana Ivanović svakodnevnim objavama privlači izuzetnu pažnju na društvenim mrežama. Sa nekadašnjim nemačkim reprezentativcem Bastijanom Švajštajgerom ona ima dva sina, Leona i Luku, a sada je na putu i treće dete koje, ako pogledamo trudnički stomak Ane Ivanović koji ona sa ponosom ističe, samo što nije ugledalo svetlost dana.

Po svemu sudeći, Ana je i te kako aktivna, pa iako je u poodmakloj trudnoći, svoje pratioce ne prestaje da oduševljava objavama kojima otkriva svoju dnevnu rutinu, kako provodi dane i čime se hrani.

Ovog puta ona je na Instagramu podelila preslatku fotografiju nastalu u trenucima njenog opuštanja, na kojoj je u prvom planu trudnički stomak Ane Ivanović, a koji je toliko veliki da na njega može da nasloni čašu.

Pročitajte: Stomak do zuba i sjaj u očima! Evo kako Ana Ivanović izgleda pred porođaj, prizor iz doma će vas raznežiti (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Beba i ja unosimo dnevnu dozu zelenila - napisala je u opisu fotke na kojoj je  bez trunke šminke i savršenom trudničkom stajlingu.

Prelepa mama koja sitno broji do rođenja trećeg naslednika, a čije ime u javnosti još uvek nije želela da otkrije, odaje utisak sreće i zadovoljstva, a posebne pohvale ona je dobila na konto izgleda i svi se slažu da joj blagosloveno stanje veoma prija.

 

Komentari (0)

Loading