Celebrity News

Pogledajte jedinu fotografiju Zorice Brunclik i njenog prvog supruga Ljube Kešelja: Njihov izgled je HIT, voleli su se, a SADA SE MRZE!

Zorica Brunclik i Ljuba Kešelj - jedina zajednička fotografija

Pogledajte jedinu fotografiju Zorice Brunclik i njenog prvog supruga Ljube Kešelja: Njihov izgled je HIT, voleli su se, a SADA SE MRZE!

Ata Images

O odnosu Zorice Brunclik i njenog prvog supruga, harmonikaša Ljube Kešelja, pisalo se na široko. Naime, i Zorica i Ljuba danas imaju, svako svoju, ne baš lepu, stranu priče, o turbulentnom odnosu i rastanku. Kako Ljuba Kaže, njih dvoje se decenijama nisu videli, a da je među njima, na početku sve bilo drugačije, svedoči jedina zajednička fotografija.

Da su na početku romanse Zorica Brunclik i Ljuba Kešelj bili par, koji se međusobno voleo i podržavao svedoči jedina zajednička fotografija, na kojoj mlad i lep bračni par sa lica ne skida osmeh. Ipak, nedugo zatim otpočeli su problemi u raju.

Pročitajte: "Oduvek je bila namazana, prepredena" - Prvi muž Zorice Brunclik u katastrofalnim odnosima sa pevačicom, evo šta je razlog

 

 

Kako je pevačica tvrdila, kada je Ljubi podarila ćerku Miljanu, on se prema njoj potpuno promenio, njenim rečima: "prestao je da je voli". Ljuba sa druge strane tvrdi da je sve što im se dogodilo Zoričina zasluga, pa čak i to što ne viđa ćerku.

- Ne bih ništa da komentarišem, posebno ne Zoričine optužbe. Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem - rekao je jednom prilikom za medije, istakavši da ga posebno pogađa, što sa Zoricom nakon razvoda nije mogao da održi normalan kontakt.

Pročitajte: ČESTITAMO! Udala se ćerka Zorice Brunclik, pogledajte prve fotografije sa slavlja

 

 

- Zoricu treba znati, ona je oduvek bila namazana, prepredena. Sa njom sam u nikakvim, apsolutno nikakvim odnosima. I to je za mene bolno i, oprostićete mi, ali ne volim o tome da pričam. Za 31 godinu, koliko nisam sa Zoricom, sreo sam je jednom u Pinkovom studiju u Zemunu. Ona je bila jedna od gostiju, a ja sam tamo snimao. Sreli smo se u holu, prošli jedno pored drugog i pozdravili se hladno.

Komentari (0)

Loading