Celebrity News

Mlada i fatalna, svi su se okrenuli za njom: Voditeljka pomutila pamet stajlingom na Story Celebrities Only zabavi

Sofija Spasojević oduševila stajlingom na Story Celebrities Only zabavi

Mlada i fatalna, svi su se okrenuli za njom: Voditeljka pomutila pamet stajlingom na Story Celebrities Only zabavi

story

Voditeljka Sofija Spasojević pojavila se na Story Celebrities Only powered by Somersby partiju i svojom pojavom zasenila mnoge. Atraktivna brineta pristigla je na događaj sezone u crnoj dugačkoj šljkočavoj haljini, a na crvenom tepihu pozirala je pred brojnim objektivima sa osmehom na licu.

U pozadini su se mogli čuti komentari da nikada nije bolje izgledala, a sudeći po reakciji trideset hiljada Sofijinih pratilaca, oni su potvrdili da je voditeljka Blic TV blistala.

Pročitajte: Story Celebrities Only party u fotografijama - Pogledajte zašto ceo region priča o proslavi 18. rođendana našeg magazina

Instagram

 

Sofija Spasojević je u razgovoru za medije objasnila da je imala veoma malo vremena da se spremi za Story Celebrities Only party i otkrila ko joj je pomogao u tome:

- Trebalo mi je baš malo vremena. U pomoć su mi pritekli moji prijatelji, bilo je ekspresno. Svega sat vremena mi je trebalo – ispričala je voditeljka, a potom opisala kako izgleda jedan njen dan:

- Moj dan počinje u šest ujutru, odlazim na trening, potom posao, a uveče crveni tepih. Da li sam umorna? Da, ali to se ne vidi. Šminka nama devojkama u tome mnogo pomaže, da sakrijemo šta je potrebno, a istaknemo ono što želimo - objasnila je Spasojevićeva.

Pročitajte: Story Celebrities Only Party powered by Somersby - Sve zvezde na jednom mestu: Pogledajte fotke sa crvenog tepiha

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@spasojevicsofija)

 

Iako se ispod fotografija na njenom „Instagramu“ često mogu naći pitanja o emotivnom statusu, ona je rešila da konačno progovori na ovu temu:

- Nemam vremena za ljubav, niti prevelikog interesovanja. Nekako videla sam kako to izgleda i nije mi se to dopalo. Ne zanima me. Mislim da trenutno treba da trošim vreme na druge kvalitetnije, lepše i produktivnije stvari - iskreno je rekla Sofija Spasojević.  

Komentari (1)

Loading