Celebrity News

NOVI DEČKO Danijele Dimitrovske je OVAJ POZNATI SPORTISTA! Otkrivamo detalje tajne romanse i prvu fotografiju, iznenadićete se

Novi dečko Danijele Dimitrovske je bivši fudbaler

NOVI DEČKO Danijele Dimitrovske je OVAJ POZNATI SPORTISTA! Otkrivamo detalje tajne romanse i prvu fotografiju, iznenadićete se

Kako „Story“ ekskluzivno saznaje, top-model i vlasnica modne agencije „Models Inc.“ prepustila se emocijama i uplovila u romansu. Novi dečko Danijele Dimitrovske zove se Jevrem, bivši je sportista i važi za jednog od najzgodnijih Beograđana.

U razgovoru s našim izvorom upućenim u dešavanja na džet-set sceni, otkrili smo detalje ove ljubavne veze koja je došla u najboljem mogućem trenutku - nakon bračnog brodoloma s voditeljem Ognjenom Amidžićem, od koga se razvela prošle godine posle pune decenije zajedničkog života. 

Pročitajte: Mali Matija Amidžić jasno izneo svoj stav i POSLAO PORUKU - Evo šta misli o ocu Ognjenu nakon što je našao novu devojku (FOTO)

Mirko Tabašević

 

- Danijela posle razvoda nije bila zainteresovana za muškarce i veze, odlučila je da neko vreme bude sama. Tako je i bilo sve dok je prijatelji nisu upoznali s Jevremom. To što je mlad, zgodan i šarmantan i nije toliko važno, iako takav muškarac ne može odmah da se ne primeti, međutim ono što je Danijelu zaintrigiralo kod njega bili su neverovatni maniri, vaspitanje, nežnost i poštovanje s kojima joj se obraćao... Posle nekoliko nedelja dopisivanja od susreta, shvatili su da su emocije proradile i da je suludo da im se opiru – kaže izvor magazina „Story”

Pročitajte: Danijela, tebe smo čekali! Dimitrovska se oglasila brutalnom porukom nakon što se saznalo da Ognjen ima novu devojku (FOTO)

Instagram

 

Kako smo saznali, ova ljubav na prvi pogled traje oko šest meseci. U početku su krili da su zajedno, ali su posle nekog vremena počeli da izlaze u beogradske restorane, tako da se po prestonici već pročulo o novom paru.

Da je sigurna u svoje emocije, pokazuje i podatak da Danijela Jevrema upoznala sa svojim prijateljima, a nedavno i sa članovima porodice. Takođe, mladi biznismen je potpuno „izgubio glavu“ za Dimitrovskom i s njom ima ozbiljne planove, potpuno siguran da je ona prava.

Pročitajte: ZBOG NJE je Danijela otišla - Komšije Ognjena Amidžića otkrivaju skandalozne detalje njegove nove veze

Instagram

 

Inače, novi dečko Danijele Dimitrovske se uspešno bavio sportom, a sada ima privatni biznis. Od Danijele je mlađi šest godina, što im u odnosu ne predstavlja nikakav problem, budući da je zreo muškarac sa ustaljenim i zdravim životnim stilom. Njih dvoje su nedavno bili i na prvom zajedničkom putovanju, u Atini, što se vidi i na njegovom „Instagram“ profilu. Danijela u tom periodu nije objavljivala fotografije, verovatno sa željom da svoju vezu još malo drži u tajnosti kako bi je oslobodila pritiska medija koji će sada, bez sumnje, uslediti. 

OSTATAK TEKSTA I OSTALE DETALJE O ROMANSI DANIJELE DIMITROVSKE POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STORY KOJI JE U PRODAJI OD SREDE, 24. MAJA

Komentari (0)

Loading