Celebrity News

Mala Ognjena Jokić ukrala tati šou: Ovako Nikolina ćerkica slavi tatin istorijski uspeh, cela Amerika priča o njoj (FOTO)

Ćerka Nikole Jokića je preslatka

Mala Ognjena Jokić ukrala tati šou: Ovako Nikolina ćerkica slavi tatin istorijski uspeh, cela Amerika priča o njoj (FOTO)

Profimedia

Ćerka Nikole Jokića je preslatka

Svedoci smo neverovatnih dana za naše sportiste. Prvo je Novak Đoković osvojio svoju 23. gren slem titulu i postao jedini teniser sa tim brojem najvećih titula "belog sporta" u istoriji, a sada je Nikola Jokić pokazao celom svetu kako se igra košarka.

Photo by Mike Ehrmann/Getty Images

 

Nagetsi su u velikom finalu pobedio Hit, 4-1 u seriji, a osvajanjem NBA titule Nikola Jokić može da se nazove jednim od najboljih evropskih košarkaša u istoriji.

Pročitajte: Ćerka Nikole Jokića uslikana na tatinoj utakmici! Pogledajte samo kakav je Ognjena slatkiš, sad se jasno vidi NA KOGA LIČI (FOTO)

 

Ne samo da je osvojio dve uzastopne MVP titule, već je došao i do prestižnog, najvažnijeg trofeja u košarci - NBA prstena.

Profimedia

 
 

Nikola Jokić, pored toga što je izvanredan sportista, posvećen je porodični čovek. Na ovom putu sve vreme su ga bodrila braća, kao i supruga Natalija i ćerkica Ognjena.

Pročitajte: Tatin najslađi trofej - Ćerka Nikole Jokića prvi put u javnosti (foto)

To je sigurno davalo snagu košarkašu, koji za vreme utakmice nosi burmu na patici, i nakon svake pobede maše najvoljenijima na tribinama. Njemu je porodica, zaista, sve.

 

 

 

Iako je Nikola bio "čovek dana", Ognjena je ukrala ceo šou. Svi su se raznežili kad su tokom proslave pobede na parketu videli devojčicu u dresu Jokićevog broja, ali umesto prezimena, na leđima je pisalo "tata".

Matthew Stockman/Getty Images

 
 

Nikola je podigao svoju mezimicu na ramena, dok je primao nagradu za najkorisnijeg igrača, a na prizor tate i ćerke niko nije ostao ravnodušan.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading