Celebrity News

Ćerka Nikole Jokića uslikana na tatinoj utakmici! Pogledajte samo kakav je Ognjena slatkiš, sad se jasno vidi NA KOGA LIČI (FOTO)

Ćerka Nikole Jokića tatin je najveći pokretač

Ćerka Nikole Jokića uslikana na tatinoj utakmici! Pogledajte samo kakav je Ognjena slatkiš, sad se jasno vidi NA KOGA LIČI (FOTO)

Instagram

Jedan od naših najuspešnijih košarkaša koji već nekoliko godina brani boje tima Denver Nagetsi iz Denvera, iz utakmice u utakmicu beleži neverovatne rezultate, što ne čudi ako uzmemo u obzir ko mu pruža najveću podršku. Supruga i ćerka Nikole Jokića upravo su njegov najjači vetar u leđa i trude se da kada god je to moguće najvatrenije navijaju sa tribina.

Na poslednjoj utakmici koju je Nikolin tim odigrao protiv Finiks Sansa srpski košarkaški as je blistao, zabeležio je čak 39 poena 16 skokova i pet asistencija čime je usrećio brojne navijače, ali najviše članove svoje porodice.

Pročitajte: Ćerka Nikole Jokića prvi put pred kamerama, prekinula tatin intervju! Ovaj snimak će vas raznežiti (VIDEO)

twitter printscreen

 

Supruga Natalija i ćerka Nikole Jokića, preslatka Ognjena nisu želele da propuste priliku da za tatu svim srcem budu na ovom bitnom meču, bodrile su ga sve vreme sa velikim ponosom, a najlepša scena usledila je na samom kraju utakmice i to u momentu kada su se igrači pozdravljali sa navijačima.

Prepuna "Bol Arena" ovacijama je pozdravila fantastičnu partiju Nikole Jokića, ali najvažniji aplauz naš centar je dobio od svoje naslednice, koja je ukrala sav šou jednim preslatkim potezom. Naime, kada je Nikola po završetku meča pozdravio svoje dame, malena Ognjena, odevena u minijaturni dres sa brojem koji popularni tata nosi, pokazala je gestikulacijom da i ona želi NBA prsten na kraju sezone, na šta je on uzvratio u istom maniru.

Pročitajte: Prve fotografije praznično ukrašenog doma Nikole Jokića! Ćerka Ognjena u centru je pažnje - O njenom stajlingu svi pričaju (FOTO)

Gest preslatke devojčice pobrao je mnoštvo simpatija i svi su složni u mišljenju koliko je Ognjena neodoljiva kao i to da je od harizmatičnog oca nasledila dozu humora, a mi se nadamo će se želja male Ognjene i ostvariti te da će prsten namenjen šampionu NBA lige osvanuti na Nikolinoj ruci.

Komentari (0)

Loading